Ak Parti'den Hatay'da 4 ilçeye yeni başkan

Güncelleme Tarihi:

Ak Partiden Hatayda 4 ilçeye yeni başkan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 17:25

Ak Parti'den Hatay'da 4 ilçeye yeni başkan

Haberin Devamı

AK Parti Hatay Teşkilatı'nda ilçe kongreleri devam ederken, temayül yoklamalarının sonuçları belli olmaya başladı. Temayül yoklamalarında isimleri ön plana çıkan adaylar, Ankara'ya çağrılıp Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nda mülakata alınıyor. Parti genel merkezinin değerlendirmesinden sonra 4 ilçede başkan adayları netleşti. 
Mevcut Başkan Recep Tuncer'in aday olmadığı Yayladağı İlçe Başkanlığı seeçimine, Genel Merkezin değerlendirmesinin ardından Doğan Gürlen tek aday olarak girecek. Belen İlçe Başkanlığı kongresinde Abdullah Önder'in adaylığında tek liste ile seçime gidilecek. Altınözü İlçe Başkanlığı için Ankara'da mülakata giren isimler arasından Yusuf Bulanık da tek listeli seçimde aday olacak. Dörtyol İlçe Başkanlığı için ise temayül yoklamasında ismi öne çıkanlardan Yasin Taşar tek aday olacak. 
Bu arada, Ankara'daki görüşmeler sonucu 4 ilçe için belirlenen adaylar, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ve Hatay Koordinatörü Sıtkı Güvenç ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca'yı ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!