AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Tekden:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Tekden:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 10:32

Ak Parti’den geçtiğimiz hafta aday adaylığını açıklayan Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Tekden Film Yapımcısı ve Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı(TÜZDEV) Genel Başkanı Dr. Kemal Tekden, cumartesi günü yapılacak temayül yoklaması öncesi partisinin Kayseri’de ki merkez ve çevre ilçelerinde ki ziyaretlerini tamamladı. İlçe teşkilatlarına ve bazı belediye başkanlarına da bir dizi ziyarettebulunan Ak Parti Milletvekili A.Adayı Dr. Kemal Tekden,bir araya geldiği partilileri ile birlikte istişarelerde bulunarak girdiği siyasi süreç ile ilgili katıldığı toplantılarda önemli mesajlar verdi.
Özellikle gençlerin büyük Türkiye hedefi yolunda önemli adımlar atacaklarını söyleyen Dr. Kemal Tekden, genel başkanlığını yaptığı Türkiye Üstün Zekâlı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı( TÜZDEV) bünyesinde yer alan çocukların ülkeye yarar sağlayacak lider kişiler olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Bu sayede hedeflenen 2023 vizyonuna uygun adımlar atılacağını ifade eden, öte yandan vaatler ile hareket etmediğini, şahsi hedeflerinin olmadığını, yapacakları her çalışmanın ülke menfaatine yarar sağlayacak icraatler olacağını sözlerine ekleyen Dr. Kemal Tekden; ‘Siyasette insan kendisini değil ideallerini anlatmalıdır.’ diye konuştu.
Biz seferle mükellefiz zafer ancak Allah’dan
Dr. Kemal Tekden, ziyarette bulunduğu teşkilatlarda ve katıldığı toplantılarda sıklıkla vurguladığı “Ben sadece milletin değil teşkilatların da vekili olmak istiyorum. Milletvekili seçileyim ya da seçilmeyeyim teşkilatlarda ve gerek kadın kolları gerek gençlik kollarıyla birlikte hareket edeceğime söz veriyorum ” ifadelerini kullandı. Ayrıca Tekden Film yapımı olan Diriliş ‘Ertuğrul’un dizisinin günümüz Türkiyesi’nde yaşanan entrikalarına benzediğine atıfta bulunanTekden, Eruğrul Gazi ve alplerinin mücadelesini hükümetin paralel yapı ile ettiği mücadeleye benzediğini söyledi.Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olmaya ihtiyacının olduğunu ve zeminin de buna müsait olduğunu vurgulayan Dr. Tekden bu hedefle yola çıktığını kendisinin sefer ile mükellef, zaferin ancak Allah’dan olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!