AK Parti 'Milletin Gençliği' buluşması Kayseri'de yapıldı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Milletin Gençliği buluşması Kayseride yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 10:48

AK Parti 'Milletin Gençliği' buluşması Kayseri'de yapıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - AK Parti Kayseri İl Gençlik Kollarınca düzenlenen ''Milletin Gençliği'' etkinliği, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapıldı.

Etkinliğe, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 25. Dönem Milletvekili Hava Çalış Talay, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve partililer katıldı. Etkinlik, Kur'an tilaveti ile başladı ve şehitler için hazırlanan sinevizyon izlendi. İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yaptığı konuşmada, ''Salonları dolduran ve dışarıda da bekleyen yaklaşık 700-800 kişi şu an burada hepsine teşekkür ediyorum. Gençler, şehitlerimiz için hazırlanan sinevizyon izledik. Hepimiz duygulandık, gözü yaşarmayan hiçbir arkadaşımız yoktur. Ama şunu bilin, 'devrim' diye çıktıklarında, 'darbe' yapmaya kalktıklarında birçok gencimizi bu şekilde katlettiler. Bütün bunların altında bizim ülkemizi parçalamak, bölmek ve bizim birliğimizi bozmak var. Bunların neticesi döndü, şimdi terör olarak karşımıza çıktı. Ama Kayserimizin en büyük derdinin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Sizler yetişeceksiniz, paralel yapının yetiştirdiği ağabeyleri, ablaları önleyeceksiniz. Sizler Kayseri'ye hizmet edeceksiniz. Biz size inanıyoruz. Paralel yapıyı çökertmek istiyorsak çaresi gençlerdir. Sizlersiniz. Sizler yetişeceksiniz. Yetişkin eleman olacaksınız ve paralel yapının kökünü kazıyacaksınız'' dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da, Kayseri Gençlik Teşkilatı'nın çalışmalarını başarılı bulduklarını ve tüm Türkiye'ye örnek gösterdiklerini söyledi. Ecertaş, konuşmasının ardından başarılı çalışmalara imza atan partili gençlere teşekkür belgesi verdi. Ektinlik, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne Kayseri'den gidecek heyetin belirlenmesi için kura çekilmesinin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!