AK Parti’den Seçimde Görev Alanlara Teşekkür Yemeği

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’den Seçimde Görev Alanlara Teşekkür Yemeği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2015 16:06

SANDIK GÖREVLİLERİ

Bilecik’in Bozüyük’te AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından 1 Kasım seçimlerinde görev almış sandık görevlileri, müşahitler, bina sorumluları ve kat sorumlularına teşekkür yemeği verildi.
Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen programa Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Başkanı Mesut Çetin, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve seçimlerde görev almış Ak Parti üyeleri katıldı.
Programda ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin tarafından bir konuşma yapıldı. Mesut Çetin, konuşmasında, 2002 yılından bu yana çıkılan bu yolda yakalanan başarının gizli kahramanlarının sandık görevlileri, müşahitler ve bina sorumlularının olduğunu söyledi. Çetin, 2002 yılı seçimlerinden bu yana alınan seçim sonuçlarını tablo halinde değerlendirerek bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna tarafından bir teşekkür konuşması yapıldı.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinde milletin verdiği mesajın çok iyi algılandığını ve hazırlanan seçim beyannamesi ile başarının geldiğini söyledi. Başkan Bakıcı, “Devlet büyüklerimiz 7 Haziran da verilmek istenen mesajı çok iyi algılayarak bu doğrultuda seçim propagandası yürüttü. Milletimizde 13 yıldır AK Parti’ye duyduğu güven ile bu işi yapar ise AK parti yapar diyerek yeniden partimizi tek başına iş başına getirdi. Muhalefet ise AK Parti’nin görev yaptığı günden bugüne kadar yapılan her türlü çaba ve çalışmayı karalamaktan öte gidemiyor. Burada bizim yaptığımız çalışmalarda da aynı karalama politikası izlenmektedir. Biz halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğunu bilen insanlarız ve bu doğrultuda hiçbir karalama ve eleştiriye takılmadan çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Bizler verilen sözlerin yerine getirildiği bir partinin mensuplarıyız. Bugüne kadar 3 dönem milletvekilliği yapan Sayın Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz çeşitli söylemlerle sürekli olarak eleştirildi. Ama Bilecik’e Cumhuriyet döneminden bu yana yapılan yatırımların üç katı yatırımın Fahrettin bey döneminde yapıldığı gerçeğini kabullenmek istemiyorlar. Onlar eleştirmeye devam etsinler, biz yeni dönemde de sayın Milletvekilimiz Halil Bey ile birlikte bu memlekete en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Başkan Bakıcı, seçimin gizli kahramanlarına gezi sürprizi yaparak sandık başında görev almış, müşahit ve diğer görevlileri belediye olarak geziye götüreceklerini belirtti.
Son olarak Milletvekili Halil Eldemir tarafından bir konuşma yapıldı. Eldemir konuşmasında, “Cenab-ı Allah’a ne kadar şükretsek az. 7 Haziran akşamında Cumhuriyet tarihi boyunca yine birçok partiye nasip olmayan yüzde 41 gibi bir oy oranı ile seçimleri birinci parti olarak tamamladık. Ancak ülke genelinde öyle karamsar bir tablo ortaya çıktı ki ne milletvekilliğimize ne de birinci olduğumuza sevinebildik. Onun için bugün ki tabloya ne kadar şükretsek azdır.Bugüne kadar 2002 yılından bu yana girdiği her seçimde oyunu arttırmış ve sokaktaki 2 vatandaşımızdan biri AK Partiye oy vermişken 7 Haziran da çıkan yüzde 41’lik oya birinci olmamıza rağmen sevinemedik. Onun için diyoruz ki Cenab-ı Allah’a şükürler olsun bizi yine eski başarılarımıza ulaştırdı. Elhamdülillah. Önce şükredeceğiz. Arkasından da her şükrün kendisine göre bir edası vardır. Siyaseten aldığınızın oyun bereketlenmesi sizin yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerin taçlanması büyümesi milletin hizmetine daha fazla güzellikler sunmanızla mümkün olur. Onun için milletimiz bizi yüzde 50 ile iktidar yaptı, bize düşen de bunun hakkını vermek olacaktır diyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir taraftan şükrederken bir taraftan da birbirimiz için dua edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından Veysel Gündüz isimli vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile ilgili kendi yazmış olduğu şiir okundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!