AK Parti’de Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’de Mahalle Toplantıları Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2015 17:04

7 Haziran genel seçimlerine bir hafta kala ilçe ve esnaf gezileri ile mahalle toplantılarını ihmal etmeyen AK Parti’de, toplantıların sonuncusu Abdulgaffar ve Samanlı mahallelerinde düzenlendi. Abdulgaffar ve Samanlı mahallerinde yapılan ortak toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Başbakanın Başdanışmanı ve Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat katıldı.
“SON DÖNEMECE GİRDİK”
Abdulgaffar ve Samanlı mahallelerinde düzenlenen toplantılarda bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Artık son dönemece girildi. Önümüzdeki hafta 7 Haziran günü milletimiz sandığa gidecek, iradesini ortaya koyacak. O günle birlikte yeni bir dönem, yeni bir süreç başlayacak” dedi.
Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan da, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kayısı üreticilerine vermiş olduğu müjdelere değinerek şunları söyledi: “Geçen sene kayısının neredeyse tamamının yanması tüm sektörü baştan aşağı etkiledi. Bu sene de dondan etkilenme söz konusu, bu yıl üreticilerin zararlarının tanzim edileceği müjdesi Başbakan tarafından verildi.”
“Bundan daha önemli yapısal bir müjde Başbakanımız tarafından verildi” diyen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, “İkinci bir üniversite Malatya’ya geliyor. Bunun anlamı başta nüfusun artması, eğitim düzeyinin yükselmesi, insan sermayemizin daha kaliteli düzeye gelmesi, Malatya ekonomisinin güçlenmesi, tüccarın, esnafın, yeni baştan atağa kalkması demektir. Bu Malatya’ya sınıf atlatacak bir müjdedir” şeklinde konuştu.
“ŞER ODAKLARI KARŞIMIZDA DURUYOR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık da şunları kaydetti:
“Başbakanım Malatya’daydı. Hocaların hocası, mazlumların yanında dik duran adam Ahmet Davutoğlu Malatya’daydı ve Malatyalılar onu 6 saat bekledi. Malatya ustayı da bekledi, hocayı da ve sandıkta onların karşısında duranlara cevabı net bir şekilde verdi. Şimdi şer ve yıkım odakları karşımızda duruyor. O odakların karşısında ise milletimiz duruyor. 7 Haziran’da milletimiz onlara gereken cevabı verecek. Milliyetçilikten dem vuranlara cevap 7 Haziranda gelecek. Milliyetçilik demek millete hizmet etmek demek, Türkiye’den IMF’yi kovmak demek, borçları tamamen sıfırlamak demek.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!