Ak Parti Ankara milletvekillerinin sahurda istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Ankara milletvekillerinin sahurda istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 11:13

Ak Parti Ankara milletvekillerinin sahurda istişare toplantısı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın her ay düzenli olarak organize ettiği Ankara milletvekilleri istişare toplantısı Gölbaşı'nda yapıldı. Gölbaşı Belediyesine ait çay bahçesinde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın her ay düzenli olarak organize ettiği Ankara milletvekilleri istişare toplantısında Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, eski TBMM Başkanı ve Ankara Milletvekilli Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Milletvekilleri Yalçın Akdoğan, Lütfiye Selva Cam, Ahmet Gündoğdu, Jülide Sarıeroğlu, Fatih Şahin, Murat Alpaslan, Aydın Ünal, Nevzat Ceylan, Emrullah İşler, Ali Babacan, Sema Ramazanoğlu, Ertan Aydın'ın da aralarında bulunduğu birinci ve ikinci bölge milletvekillerii hazır bulundu. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, istişarelerin ve yapılacak faaliyetlerin planlanmasının ardından yapılan sahur ile toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, "Teşkilat çalışmaları ve Ankara'ya yapılacak çalışmalarla ilgili görüşmeler yaptık. Takip ettiğimiz projelerimiz var. Bunların başında Ankara'ya yapılacak büyük stadyum projesi, büyük adliye binası projesi var. Büyükşehir belediyesinin yapacağı projelerin takibi ile ilgili görüştük. Teşkilat çalışmalarını ve son siyasi gelişmeleri değerlendirdik" dedi.

GÖLBAŞI'NA MÜJDELER VAR

Toplantı sonrası açıklama yapan Ak Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, "Gölbaşı'nda Mogan Gölü'nün temizliği ile ilgili bir proje ihalesi yapıldı. İnşallah çok yakında çalışmalar başlayacak. Çok yakında Gölbaşılılar temiz bir göle kavuşacaklar. Konya yolunun alta alınması ile ilgili bir proje var, o da yatırım planı içerisinde en kısa zamanda yol yer altına alınabilirse Gölbaşı'nın iki yakası bir araya gelecek. O da yatırım planı içerisinde ama uygulanması biraz zaman alacaktır.,. Bunun dışında Ankara ile ilgili çalışmaları Melih başkan anlattı. Fuar alanı, adliye binası, Hacı Bayram çevresinin tarihi düzenlemesi ve yeni yol projeleri ile ilgili bilgiler verdi. İnşallah onlar da yakın zamanda Ankaralıların hizmetine sunulacaktır" dedi.

Toplantıyı Gölbaşı'nda yapan Ak Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı'ya teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise konuşmasında, "Yeni açtığımız çay bahçesinin tanıtımını gerçekleştirmiş olduk. Mogan Gölü'nün Ankara için ne kadar önemli olduğunu sayın bakanlarımıza ve Ankara il başkanımıza göstermiş olduk. Gölün temizlenmesi ve Konya yolu çalışmaları için milletvekillerimizle bir istişare yaptık" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!