Ak Parti Afyonkarahisar'da bayramlaşma

Güncelleme Tarihi:

Ak Parti Afyonkarahisarda bayramlaşma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 10:18

Ak Parti Afyonkarahisar'da bayramlaşma

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni yapıldı.
Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Taş Medrese bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşmaya eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ak Parti milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.
'İNSANLARIN GÖNLÜNE GİRMEMİZ LAZIM'
Bayramlaşma töreninde konuşan eski Bakan Veysel Eroğlu, her bayram teşkilat mensupları ile bir araya geldiklerini, parti olarak teşkilatlara çok önem verdiklerini dile getirdi. Bayramların İslam aleminde ayrı bir yeri ve önemi olduğuna dikkati çeken Eroğlu, kesilen kurbanların kabul olmasını diledi. Yerel seçimler öncesi son bayramın Kurban Bayramı olduğunu aktaran Eroğlu, "Bütün herkesin gönlünü kazanmamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar'dan çok büyük beklentisi var. Her konuşmasında Afyonkarahisar'dan yola çıktığını ifade ediyordu. Ak Parti bunca yıl iktidar olmuş ve görülmemiş yatırımlara mührünü vurdu. Önümüzdeki mahalli idareler seçiminde bütün belediyeleri almak bizim için üzerimize düşen görevdir. Zor bir şey değil. Gayret edersek ve isabetli adaylarla yola çıkarsak ve vatandaşın gönlünü kazandığımız zaman bu belediyeleri kazanmak mümkün olur. Hizmette Ak Parti belediyeciliğin üzerine yoktur. Ak Parti belediyecilikte destan yazdı ve yazmaya da devam edecek" dedi.
'YEREL SEÇİMLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'
Milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar'dan beklentileri olduğuna dikkati çekerek, şöyle dedi:
"Belediyeler şehrin yönetiminde en etkin noktalardır. Afyonkarahisar'da belediyecilik noktasında Türkiye'nin bir numaralı ilidir. Biz belediye konusunda İstanbul'dan da Ankara'dan da büyük bir iliz. Bizde 59 belediye var. Belediye başkan adayı olacak arkadaşlarımızdan ben şunu rica ediyorum; lütfen Allah rızası için kimse kimseye yanlış söz söylemesin. Herkesin aday adayı olmak hakkıdır. Ancak aday adaylığı bir başkasını aşağı çekmek değildir. Aşağı çektiği kişi değil, partimiz olur. Bu nedenle bu bizim için çok önemli. Bayramlaşmak için Cumhurbaşkanımızı aramıştım. Döndüler ve az önce de son Başbakanımız Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım aradı. Hepinize çok selamları var. Hem Cumhurbaşkanımızın, hem de meclis başkanımızın Afyonkarahisar'dan beklentisi büyük. Türkiye'nin en çok oy veren 11'inci ili olduğumuza göre bu beklentiyi karşılamak hepimizin görevidir."
3 MÜJDE AÇIKLANDI
Törende Bakan Eroğlu, 3 yeni müjdeyi milletvekilleri Yurdunuseven ve Özkaya ile birlikte katılımcılarla paylaştı. Şehitliklerin ihya edilmesi, yeni spor alanlarının inşa edilmesi ve eğitim yatırımlarının artmasına yönelik yeni 3 müjde verildi. Müjdelerin toplam bedelinin ise 8 milyon 556 bin TL olduğu kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!