AK Gençlerden “Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor” Projesinin İkinci Etabı

Güncelleme Tarihi:

AK Gençlerden “Gençlik Sabah Namazında Buluşuyor” Projesinin İkinci Etabı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 12:41

KAHVALTI

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları tarafından hayata geçirilen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesinin ikinci ayağı İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii’nde yapıldı.
“Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi geçtiğimiz hafta Şeyh Edebali Türbesi yanında bulunan tarihi Orhangazi Camii’nde gençlerin katılımları ile başlamıştı. Projenin ikinci ayağı bu sabah İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii’nde kılınan sabah namazına ile devam etti. Sabah namazı sonrası AK Gençler Bilecik İlim Yayma Cemiyeti tarafından ikram edilen sabah kahvaltısı yaptı.
Kahvaltı sonrası açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesinin ikinci etabını tamamladıklarını belirterek, “Bu sabah genç arkadaşlarımız ile İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii’nde buluşarak sabah namazımı kıldık. Gençler olarak katılım ilk haftaya oranla arttı ve inşallah önümüzdeki haftalarda katılımın daha da artacağını düşünüyoruz. Bizlere bugün kahvaltı ikramında bulunan İlim Yayma Cemiyeti Edebali Erkek Yurdu yönetimine teşekkür ederiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!