Zeytinyağından gelen sağlık ve lezzet Yudum’da

Güncelleme Tarihi:

Zeytinyağından gelen sağlık ve lezzet Yudum’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 09:10

Yudum hafifliği bir başka…

Haberin Devamı

Sofralarınızda zeytinyağından gelen sağlığı ve lezzeti arıyorsunuz ve aynı zamanda yemeklerinizin ağır olmamasını istiyorsunuz.

Yudum Zeytinyağı ile zeytinyağından gelen sağlık ve lezzet artık Yudum hafifliğinde... 37 yıldır kalitesi ve hafifliğiyle mutfakların vazgeçilmez markası olan Yudum, yeni zeytinyağı çeşitleri ile mükemmel ve hafif lezzetler yaratırken sağlıklı yaşamın destekçisi olmaya da devam ediyor. Özenle toplanan zeytinlerden doğal yöntemlerle elde edilen Yudum Zeytinyağı, Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından gelen gurme lezzetler içeriyor.

Yudum Zeytinyağı; natürel sızma, natürel ege sızma, soğuk sıkma ve riviera çeşitleri ile yemeklerinizi ziyafete dönüştürüyor. Mükemmel, midede rahatsızlık yaratmayan lezzeti ve hafif aromasıyla öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Yudum sızma zeytinyağları tüm yemekler, özellikle soğuk yemekler, salatalar ve kahvaltılar için ideal seçimdir. Yudum riviera zeytinyağı ise sıcak – soğuk tüm yemeklerde kullanılabilir.

Zeytinyağından gelen sağlık ve lezzet Yudum’da

Mutfakta pratik kullanım için özel kapak

Yudum Zeytinyağı’nın yeni pet şişesi ve pratik kapağı mutfakta ergonomik ve hijyenik kullanım sağlıyor. Kapak, ibrik şeklindeki ağız kısmı sayesinde akıtma, sızdırma ve sıçratma yapmadan kolayca açılıp kapanıyor.

Yudum Zeytinyağı ile yemeğinize gençlik katın; hafifliği ve lezzeti keşfedin.

Detaylı bilgi için:

 www.facebook.com/yudumgida 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!