GeriEtkinlikler Tatil fotoğrafları için öneriler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tatil fotoğrafları için öneriler!

Tatil fotoğrafları için öneriler!

Çektiğiniz güzel fotoğrafların kaybolmaması için yaratıcı öneriler...

Eğer siz de biriken fotoğrafların iyi kullanılmadığını düşünenlerdenseniz size bunları öneriyoruz.

Tatil fotoğrafları için öneriler

ONLARI BİRER SANAT ESERİNE DÖNÜŞTÜRÜN

Ufak bir aramayla internet üzerinden seçtiğiniz fotoğrafları birer esere dönüştüren servislere ulaşabilirsiniz. Tatil fotoğraflarınızı istediğiniz boyutta kanvas tablolara, duvar stickerlarına, buzdolabınızı süsleyecek magnetlere dönüştürebilirsiniz. Kişiye özel üretilen bu ürünler hediye fikri arayanlar için de iyi birer seçenek.

Tatil fotoğrafları için öneriler

MOBİLYALARINIZI SÜSLEYİN

Ülkemizde pek çok baskı merkezinde bulacağınız yeni nesil baskı teknolojileri artık cam dahil her türlü yüzeye baskı yapabiliyor. Ufaklığın oda kapısında veya bir boy aynasında onunla son tatilinizde çekilmiş bir fotoğraf görmek isterseniz artık bu mümkün.

KENDİ AFİŞİNİZİ OLUŞTURUN

Eğer basit grafik araçlarını kullanmakta sorununuz yoksa ufak montajlar, hazır fotoğraf efektlerinden yararlanarak çalışmalar yapabilir ve bunları herhangi bir baskı merkezinde poster olarak bastırabilirsiniz.

Tatil fotoğrafları için öneriler

FOTOĞRAFLARINIZI ANI KİTAPLARINA DÖNÜŞTÜRÜN

Her sayfasında seçtiğiniz fotoğrafların ve belki de birer kısa notun yer aldığı size özel kitaplar oluşturabilirsiniz. Ufaklığın her bir yaşı, her bir aile tatili için farklı ciltler hazırlayabilir ve kütüphanenizde sergileyebilirsiniz.

DİJİTAL ÇERÇEVELERDE SERGİLEYİN

Hayır şu ufak ve çirkin olanlardan bahsetmiyoruz. Yeni nesil televizyonunuzun veya tablet bilgisayarınızın ekran koruyucusu veya galeri uygulaması ufaklığın doğum günü partisinde çektiğiniz fotoğrafları sergilemek için en etkileyici yollardan biri. 

Tatil fotoğrafları için öneriler

BULUT DEPOLAMA SERVİSLERİNİ KULLANIN

Hiçbirini yapamıyorsanız en azından kaybolmalarına izin vermeyin. Çekilen dijital fotoğrafların başına gelebilecek en korkunç şey şüphesiz ki veri kayıpları. Suya gömülen bir telefon aslında beraberinde anılarınızı da götürdüğü gerçeği pek de kabul edilebilir değil.

Neyse ki artık fotoğraflarınızı sizin için saklayacak bulut depolama servisleri var. Fotoğraflarınızı bu servislere yedekliyor ve gerektiğinde kolayca ulaşabiliyorsunuz. Fotoğraf arşivinizin boyutuna göre ücretsiz veya ücretli hesaplardan edinerek fotoğraflarınızın tarihe gömülmesine engel olabilirsiniz.

False