Şehrin Çocuk Hali blogu açıldı!

Güncelleme Tarihi:

Şehrin Çocuk Hali blogu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2014 15:55

İstanbullu annelerin yeni şehir rehberi…

Haberin Devamı

İstanbul’da yaşayan annelerin en yeni şehir rehberi www.sehrincocukhali.com sitesinin blogu da takipçilerine merhaba dedi!

Site, Yiyoruz, Ekolojik Yaşam, Eğleniyoruz, Okuyoruz, Geziyoruz ve Annelik Halleri adları altında altı farklı kategorideki günlük yazılarını okuyucularına sunuyor. Yiyoruz bölümünde yemek tarifleri, sunum önerileri, yemek üzerine tavsiyeler, Eğleniyoruz’da atölyeler, annelerin evde yapabilecekleri aktiviteler, parti fikirleri, Okuyoruz’da annelere ve çocuklara kitap önerileri, Annelik Halleri'nde tecrübe ve anılar, Geziyoruz’da mekan, tatil ve bavul önerileri, seyahat tecrübeleri, Ekolojik Yaşam kategorisinde ise doğal hayata dair her şey paylaşılıyor. Türkiye’nin en çok okunan seyahat bloggerlarından Özge A. Lokmanhekim tarafından hayata geçirilen Şehrin Çocuk Hali sitesi, düzenli güncellenen içerik ve yeniliklerini okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en çok okunan seyahat bloglarından olan www.seyahatperest.com’un yazarı Özge A. Lokmanhekim tarafından kurulan www.sehrincocukhali.com sitesinin blogu açıldı. İstanbullu annelerin en yeni şehir rehberi olan site yeni hizmete açtığı blogunda, Yiyoruz, Ekolojik Yaşam, Eğleniyoruz, Okuyoruz, Geziyoruz ve Annelik Halleri adları altında altı farklı kategorideki günlük yazılarını okuyucularıyla buluşturuyor.

Yiyoruz bölümünde yemek tarifleri, sunum önerileri, yemek üzerine tavsiyeler, Eğleniyoruz’da atölyeler, annelerin evde yapabilecekleri aktiviteler, parti fikirleri, Okuyoruz’da annelere ve çocuklara kitap önerileri, Annelik Halleri'nde tecrübe ve anılar, Geziyoruz’da mekan, tatil ve bavul önerileri, seyahat tecrübeleri, Ekolojik Yaşam kategorisinde ise doğal hayata dair her şey paylaşılıyor.

Park, bahçe, müze, kurs, tiyatro, sinema, oyuncakçı, çocuk dostu restoranlar gibi çocuklara yönelik her türlü etkinlik ve mekanın yer aldığı geniş kapsamlı bir etkinlik takvimi ve rehber sunan sitenin blogu, tamamının annelerden oluştuğu yazar kadrosu ve zengin içeriğiyle de annelerin uğrak adreslerinden olmaya aday. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!