GeriEtkinlikler Özel Anlarınız Ölümsüzleşecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Özel Anlarınız Ölümsüzleşecek

Özel Anlarınız Ölümsüzleşecek

Mutlu Masal Photography her an yanınızda.

Ölümsüzleştirmek istediğiniz özel anlarınız için “Mutlu Masal Photography” yanınızda. Üstelik doğum,düğün,nişan ve doğum günleriniz 01 Haziran- 30 Ağustos tarihleri arasında 4 özel avantaj paketi sunuyor…

Mutlu Masal Photography, 2010 yılının Ocak ayı itibariyle fotoğrafçılık sektöründe yeni bir moda haline gelen hikâye fotoğrafçılığında hızlı ve emin adımlarla yürümekte ve bugün düğün hikâyesi çekiminden kına gecelerine, doğum hikâyesi çekiminden sünnet düğünlerine, doğum günlerine, baby shower partilerine, şirket etkinlik çekimlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede herkesin mutlu günlerini yarınlara saklamak için hizmet veriyor.

Özel Anlarınız Ölümsüzleşecek

Uzun süredir özellikle doğum hikâyesi ve doğum günü hikâyelerini fotoğraflayan Mutlu Masal bahara özel bir fırsat sunuyor. Dileyen herkesin uygun imkânlarla en özel anlarımızdan biri olan doğumu ve bebeklerinin birinci yaş gününü masala dönüştürebilmesi için 1 Nisan- 30 Haziran tarihleri arasında özel bir kampanya sunuyor. Siz de doğum fotoğrafı veya bebeğinizin 1. Yaş doğum günü çekimlerine özel sunulan avantaj paketlerinden yararlanabilirsiniz.

www.mutlumasal.com

False