GeriAlışveriş Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEA'da...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEA'da...

Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEA'da...

Ürün çeşitliliğiyle her zevke ve her bütçeye hitap ediyor.

YARATICILIĞINIZI KAĞITLARA DÖKÜN...

IKEA‘nın kağıt dünyası, yeni okul dönemine renkli bir başlangıç yapmak isteyen öğrencilere çok çeşitli alternatifler sunuyor. Rengarenk kağıtlar, kalemler, defterler, desenli paketleme kağıtları, ataçlar, yaratıcı fikirlerin yazılacağı not kağıtları; uzun yaz tatili sonrası okul alışverişine renk ve ilham katıyor, ders çalışmayı eğlenceli bir hale getiriyor.

Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEAda...
 

ÖĞRENCİLİKTE İLK YILLAR ...

Öğrenciliğin ilk yılları için çocuklarınıza en keyifli ortamı yaratmak sizin elinizde. Aydınlık bir oda, neşeli oyuncaklar ve derli toplu bir kitaplık, ilkokula başlayacak çocuğun konsantrasyonunu artıracak, daha büyük yaştaki çocukların da arkadaşlarını ağırlayarak sosyalleşeceği bir ortam yaratacak unsurlardan sadece birkaçı…

Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEAda...
 

DEKORASYON YARATICILIĞI ETKİLİYOR...

IKEA, çocukların dünyasını zenginleştirecek gerçekçi çözümler sunabilmek için yaptığı araştırmalardan, dekorasyonun yaratıcılığın gelişmesinde önemli bir yeri olduğunu biliyor. Bu nedenle, çocuk odalarında kullandığı canlı renkler, natürel malzemeler ve uyumlu tekstil kombinleriyle sıcak bir duygu yaratarak, çocuklara hayallerini hayata geçirmeleri için fırsat sunuyor. Okulların açılmasıyla birlikte, odalarında daha fazla vakit geçirecek çocuklar için, kendi dünyalarını yaratma imkânı sunan IKEA, birbirinden renkli organize yaşam alanları tasarlıyor. Böylece uzun yaz tatili sonrası okula dönüşü, tüm çocuklar için keyifli bir hale getiriyor.

 

Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEAda...
 

GENÇLERİN TERCİHİ DE İKEA ...

Okula dönüş zamanını, odalarını yenileme fırsatı olarak gören gençlerin yardımına da IKEA yetişiyor. Küçük dokunuşlarla odalarında büyük değişimler yaratan gençler, IKEA’nın renkli dünyasını odalarına yansıtıyor. Birbirinden farklı genç odaları, fonksiyonel çalışma masaları, şarj sorununu ortadan kaldıran kablosuz masaüstü şarj üniteleri ve odaların kişiselleşmesine yardımcı olan dekoratif aksesuarlar, yaratıcı gençleri bekliyor.

Okula keyifle dönmenin yüzlerce yolu IKEAda...
  

False