GeriAlışveriş Liyo ve cesareti arayan geyik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Liyo ve cesareti arayan geyik

Liyo ve cesareti arayan geyik

Alageyik Ala’nın endişelerinin nasıl korkuya ve belki de fobiye dönüştüğünü gördükçe kendinizi ona nasıl yardım edebileceğinizi düşünürken bulabilirsiniz. Bakalım arkadaşlık bağı Ala’ya destek olmaya yetecek mi?

Bu kitap; okul öncesi dönemde korku ve kaygıları olan çocuklar için yazıldı. Kaygı, çok yoğun ve rahatsız edici bir duygudur. Çocuklar düşünüldüğünde de bu çok daha olağan bir hale gelir. Onların kaygılı durumlar karşısında kullanabilecekleri yeni yöntemler geliştirmeleri, karşılaştıkları bir durumda onlara yardımcı olur. Kitapta, Ala’nın yaşadığı aşırı ve mantık dışı korkuyu göreceğiz. Sonrasında da kaygı verici bir durumla karşılaşmamak için hayatını nasıl sınırlandırmaya başladığına ve zamanla arkadaşlarının desteğini alarak kendini nasıl cesaretlendirdiğine birlikte tanıklık edeceğiz.

Bu tanıklık ile çocukların kendilerini anlamalarını, yanlış yapmadıklarını ve asla yalnız olmadıklarını hissetmelerine destek sağlamayı umuyoruz.

Anadolu’nun yuva kokan ormanlarından, yok olma tehlikesiyle hayatta kalma mücadelesi veren hayvanların dilinden bu hikâye. Alageyik Ala’nın endişelerinin nasıl korkuya ve belki de fobiye doğru ilerlediğini gördükçe, kendinizi ona nasıl yardım edebileceğinizi düşünürken bulabilirsiniz. Bakalım arkadaşlık bağı Ala’ya destek olmaya yetecek mi?

False