LC Waikiki'de Sonbahar Renkli ve Eğlenceli

Güncelleme Tarihi:

LC Waikikide Sonbahar Renkli ve Eğlenceli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2011 17:18

Çocuk koleksiyonundaki canlı renkler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Çocukların gözde markası LC Waikiki’de bu Sonbahar çok renkli ve eğlenceli… Sonbaharı eğlenceli bir oyuna dönüştürme hayaliyle tasarlanan LC Waikiki Çocuk Koleksiyonu’nda, capcanlı renkler dikkat çekiyor.

[fotogaleri=150]

LC Waikiki Kız ve Erkek Çocuk Koleksiyonu

LC Waikiki çocukları Sonbaharı rengarenk ve eğlenerek karşılıyor. Bu sonbaharı eğlenceli bir oyuna dönüştüren koleksiyonla kız ve erkek çocukları yine kendilerinden söz ettiriyor. Koleksiyonda kız çocuklar için fiyonk, çiçek nakışları gibi detaylar, farklı işlemeler bej, haki, pembe renkleriyle öne çıkıyor. Erkek çocuk koleksiyonunda ise Japon karakterlerine benzeyen çocuk ve robot baskılar yeşil, sarı, mor renklerle, pilot maymun baskılı kıyafetler ise kırmızı, turuncu, haki ve lacivert renklerle buluşuyor. LC Waikiki kız çocuk aksesuarlarında sırtta, elde ve omuzda taşınan peluş çantalar ile naturel tonlarda fırfırlı ve farklı detaylı botlar zarif modellerle yeni bir tarz yaratıyor. LC Waikiki erkek çocuklarının yeni oyuncağı rengarenk cüzdanları oluyor.

Haberin Devamı

LC Waikiki Bebek Koleksiyonu

LC Waikiki, bu sonbaharda kız bebeklerinin ilgisini çekecek renkli ve eğlenceli bir tema ile öne çıkarken erkek bebek kıyafetlerinde çeşitli baskılar göze çarpıyor. Hareket özgürlüğü yakalamak isteyen LC Waikiki kız bebeklerinde fırfırlar, fiyonklar ve metraj desenler fuşya, pembe, sarı, yeşil gibi canlı renklerle göz dolduruyor. LC Waikiki erkek bebeklerinde dedektif maymun, kovboy maymun ve çiftlik hayvanlarının kırmızı, mavi, sarı, turuncu kıyafetlerle olan uyumu göze çarpıyor. Bebeklerin aksesuarları ise büyükleri kıskandırıyor. Kız bebekler şık patikler ve fırfırlı çoraplar ile kendilerinden bahsettirirken erkek bebekler mini kravatlarla birer küçük adam oluyor. LC Waikiki kız ve erkek bebekleri için tasarlanan eğlenceli, ses çıkaran oyuncaklı mama önlükleri ise annelerin işini kolaylaştırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!