GeriAlışveriş Kara kış panço ile karanlıktan çıkıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kara kış panço ile karanlıktan çıkıyor

Kara kış panço ile karanlıktan çıkıyor

Panço ile çocuklar soğuk havanın keyfini çıkarıyor…

Panço mağazalarında satışa sunulan Rubber Duck botlar sayesinde çocukların ayakları hem soğuktan korunuyor, hem de şıklıklarından ödün vermelerine gerek kalmıyor.

Panço mağazalarındaki şapka – atkı – eldiven 3’lü takım ve Rubber Duck botlar ile kış günlerine keyif katıyor.

Çocuk giyimi denince akla gelen ilk markalardan biri olan ve hem çocuklar hem de aileleri tarafından çok sevilen Panço kış koleksiyonu ile dikkat çekiyor.

Kalın giyinmekten hoşlanmayan, hareketlerinin kısıtlandığını hisseden çocuklar Panço mağazalarında satılan kışlık ürünlere bayılıyorlar. Oldukça geniş bir yelpazesi bulunan Panço’nun kış koleksiyonu ile hem çocuklar, hem de aileleri için kış ızdırap dolu olmaktan çıkıyor.

Birçok farklı modele sahip şapka, atkı ve eldiven ile çocuklar kış günlerinin keyfine doyasıya varıyorlar. Montların ve kabanların tamamlayıcısı olan bu ürün gurupları ile anne ve babalar soğuktan korkmuyor, rahatça nefes alıyorlar.

Kasvetli kış günlerinde sıkıcı ayakkabılar giymek istemeyen çocukların yardımına Rubber Duck botlar koşuyor…

Panço mağazalarında satışa sunulan Rubber Duck botlar tarzını konuşturmaktan hoşlanan çocuklar için soğuk havaların vazgeçilmezi olmaya aday. Eğlenceli görüntüleri ve neşeli renklerinin yanı sıra oldukça da rahat olan Rubber Duck’lar çocukların ayaklarını sıcak da tutuyor.

Panço, mağazalarındaki birbirinden güzel ürünler ile çocukları kışa hazırlıyor.

False