Hürriyet Aile okurlarına Bosch'tan davet

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Aile okurlarına Boschtan davet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2012 15:43

Bosch Çevre Kulübü 1. Yaş Kutlaması’na davetlisiniz!

Haberin Devamı

Sevgili Anneler, Sevgili Babalar,

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece günlük yaşamımızı değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin çevre ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk bilinci dahilinde, çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine daha çok katkı sağlamak hedefiyle geçen yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde hizmete açtığı www.bosch-cevrekulubu.com web sitesi, birinci yaşını doldurmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bosch Çevre Kulübü’nün birinci yaşı vesilesiyle Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer’in ev sahipliğinde çok özel bir doğum günü etkinliği düzenleniyor.

Hem çocuklar hem de büyükler için çok çeşitli, keyifli ve sürprizli aktivite ile eğlenceyi doyasıya yaşayacağımız etkinliğe, çocuklarınızla birlikte siz de katılın, Bosch Çevre Kulübü’nün bu ilk yaşını hep birlikte kutlayalım.

Haberin Devamı

Haydi vakit kaybetmeden, www.bosch-cevrekulubu.com web sitesinde yer alan Bosch Çevre Kulübü 1. Yaş Kutlaması Katılım Formu’nu doldurun.

Tüm aile, Bosch Çevre Kulübü’nün bu ilk doğum gününde eğlenceye doyun!

Bosch Çevre Kulübü 1. Yaş Kutlaması 16 Haziran 2012 tarihinde 12.00 – 17.00 saatleri arasında Boğaz’ın en güzel yeri Sarıyer Bahçeköy mevkiindeki Bahar Country’de!

Tüm Hürriyet Aile okurlarını Bosch Çevre Kulübü 1. Yaş Kutlaması’na bekliyoruz!

Tarih : 16 Haziran 2012, Cumartesi

Yer : Bahar Country, Bahçeköy Cad. No: 35 Sarıyer / İSTANBUL

Etkinlik Saati : 12.00 – 17.00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!