GeriAlışveriş Gebe’de Bahar Coşkusu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gebe’de Bahar Coşkusu

Gebe’de Bahar Coşkusu

'Gebe' anne adaylarının ilk tercihi!

Hamile giyimde yerli tek marka olan Gebe 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda şık ve rahat giyinmeyi seven anne adaylarının beğenisine birçok model sunuyor.

Sezonun vazgeçilmezi elbiseler hamilelerin ilk tercihleri arasında yer alacak. Baharın simgesi, minik çiçek ve yaprak desenlerle hazırlanan gömlek ve bluzlar anne adaylarına bahar çoşkusunu sunuyor. Jean etekler bu yaz da hamilelerin vazgeçilmezi olacak. Dantel ve kurdele gibi zarif detaylarla hazırlanan koleksiyon anne adaylarına trendy seçenekler sunuyor.

Hamilelerin dokuz aylık süreçlerini, hem şık hem de rahat geçirmelerine özen gösteren GeBe, günlük giyim dışında, her sezon özel tasarımlarıyla dikkat çeken ‘Ev Grubu’nu da mağazalarına taşıdı bile…Gecelik, pijama takımları, ev elbiseleri gibi ürünlerden oluşan ‘Ev Grubu’ koleksiyonu birbirinden şık, pembe, mavi gibi canlı renklerle hazırlanmış. Yine bu ürünlerde anne adaylarının kendilerini iyi hissetmeleri için pamuklu ve viskon içerikli kumaşlar kullandıklarını belirten GeBe tasarımcısı Yonca Oral, günümüz hamilelerinin hem ‘ürün kalitesi hem de tasarım farklılıkları’ taleplerini önemsediklerini belirtiyor.

Gebe’de Bahar Coşkusu
Â
Gebe’de Bahar Coşkusu

GeBe’nin ‘Esprili Tişörtler’i Yine Çok Moda…

Her sezon trendy özelliğini kaybetmeyen ve esprileri sürekli yenilenen ‘esprili tişört’ koleksiyonu, anne adaylarının bu sezon da vazgeçilmezi olacak. Neşeli, renkli ve sevimli bebek baskılarıyla, hamileler tarafından çok beğenilen ve yogun ilgi gören koleksiyon, yeni sezonda beyaz, pembe, kırmızı ve mavi gibi canlı renklerle hazırlanmış.

Tasarımlarında zarif detaylara ağırlık veren GeBe, bir çok üründe kullanılan ‘Emzirme’ özelliğiyle de yoğun talep görüyor. Özellikle esneyen kumaşlarla hazırlanan rahat kesim pantolonlar anne adayları için muhteşem bir kolaylık sağlıyor. Denim koleksiyon içindeki modeller ise günlük yaşamında jean’den vazgeçmeyen hamileler için en rahat seçimler arasında yer alıyor.

GeBe’nin 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndan beğendiniz ürünleri satın almak icin mağazalara da gitmeniz şart değil! www.e-gebe.com dan ulaşabileceğiniz satış sitesinde hem yeni koleksiyonu görebilir hem de dilediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.

False