GeriEtkinlikler En yeni düğün trendleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En yeni düğün trendleri

En yeni düğün trendleri

Evlenecek çiftler, sizin tercihiniz hangisi?

“2012 yazında evlenecek çiftler düğün organizasyonunda nelere dikkat etmeli, hangi trendler moda?” İşte hayalinizdeki düğün için Fendi Organizasyon’dan size özel ipuçları…

- 2012 yazında aksesuar olarak cam objeler öne çıkıyor. Ayrıca bir mizansen oluşturuluyor, dış mekandan düğün alanına kadar aynı şekilde devam ediliyor. Örneğin; kelebek ve melek mizanseni gibi… Country, minimal, elegan ve maskulen tarz bu yıl tercih edilenlerin başında geliyor.

- Gelin ve damat adayları eskiye nazaran daha iddialı renkleri tercih ediyorlar. Mesela siyah aksesuarlı düğünlere artık daha sık rastlanıyor.

- Masalardaki, nikah alanındaki çiçekler ve gelin buketi için genelde mevsimlere göre hareket etmek durumunda kalınıyor. Türkiye yurt dışına nazaran çiçek gamında pek zengin değil. Çiçeklere gelince; lisyentus ve tonları düğün için her zaman ilk sırada tercih edilebilir. Anemon çok renkli, gül ise her zaman klasiktir. Hedera sarmaşık çiçeklerin en şık aksesuarıdır.

- 2012 yazında vintage uygulaması öne çıkıyor. Mekana göre mimari projeler geliştiriliyor ve uygulanıyor. Her masayı farklı yorumlayıp, daha özgür çalışmalar yapılabiliyor. Tabii ki tüm bunlar bir bütünlük ve ahenk içinde olmalıdır.

- Düğün pastası olarak ise cupcakeler son dönemin en popüler tercihleri arasında. 

False