Dr. Mattress'ten Kişiye Özel Yataklar

Güncelleme Tarihi:

Dr. Mattressten Kişiye Özel Yataklar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2011 15:15

Dr. Mattress sizlere kaliteli bir uyku vaat ediyor.

Haberin Devamı

Uyku, hepimiz için çok önemli. Dr. Mattress, kişiye özel üretilen yataklarıyla sizlere kaliteli bir uyku vaat ediyor. Sapphire AVM’deki Dr.Mattress ölçüm odasında ölçülerinizi aldırın ve kendinizi rahat uykuya bırakın.

Kişilerin vücut yapıları ve yatış pozisyonları birbirinden farklı olduğu için yatağa uyguladıkları basıncın şiddeti ve yeri farklılık gösterir. İyi uykunun sırrını keşfeden Dr. Mattress kişiye özel yatağını, uykusuna değer verenler için üretiyor. Bedenimizin ve ruhumuzun dinlendiği uyku hali düşünülenin aksine aktif bir süreçtir. Bu süreçte karşılaştığımız problemler güne stresli ve gergin başlamamıza neden olabilir. Özellikle başarılı bir iş yaşamında uykunun önemi yadsınamaz. Kaliteli bir uyku, gün içerisinde sağlıklı kararlar almamızı ve pozitif düşünmemizi sağlayarak çalışma performansımızı artırır. Güne zinde başlamak için önemli olan ne kadar saat uyuduğumuz değil ne kadar kaliteli uyku uyuduğumuzdur. Sağlıklı ve kalitesi yüksek bir uykuyu etkileyen pek çok faktör vardır. Bunların en başında yatağımız gelir. Kaliteli bir yatak edinmek isteyenlerin ilk durağı ise Sapphire AVM’de bulunan Dr. Mattress oluyor.

Haberin Devamı

Hürrem Yatağı

Markanın koleksiyonunda şu sıralar çok konuşulan Hürrem Yatağı da bulunuyor. Yoğun ilgiyle karşılaşan Hürrem yatağı, ihtişamı sevenler için ideal. Mağazada birbirinden şık nevresim takımları, havlular, pikeler ve biyometrik yastıklar da kaliteden ödün vermeyenleri bekliyor.

Bu Yataklar Sahibini İyi Tanıyor

Dünyada bir ilki gerçekleştiren Evoteks yoğun Ar-ge çalışmaları sonucunda Dr. Mattress biyometrik uyku ve yatak sistemleri ile kişiye özel yatağı geliştirdi. Her vücut tipine, kiloya, ebata uygun olarak üretilen yataklar, kişinin biyometrik ölçüsü alınarak üretiliyor. Yani sahibini yakından tanıyor. Nasıl bir insanın bedeninin aynısı bir başkasında yoksa sizin için üretilecek bu yatağın da bir eşi dünyada yok. Dr. Mattress yatakları ile vücut ideal bir biçimde destekleniyor, yatağa bağlı oluşabilecek sırt ve bel ağrılarının önüne geçiliyor. İdeal yatış ısısı sağlanarak terleme en aza indiriliyor. Üstelik kişiye özel yatak yalnızca tek kişilik olarak değil, evli çiftler için de çift kişilik olarak hazırlanabiliyor. Bunun için çiftlerin ikisinin de ölçüleri ayrı ayrı alınıp, bir yatakta birleştiriliyor. 62 saat süren el işçiliği sonrası iki hafta içinde yatağınızı teslim alabiliyorsunuz. Geriye sizin için özel olarak hazırlanan bu yatakta tatlı rüyalara dalmak kalıyor.

Haberin Devamı

www.eniyiuyku.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!