Diyet yapanlara Osmani'den müjde!

Güncelleme Tarihi:

Diyet yapanlara Osmaniden müjde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2014 16:50

Lezzetinden ödün vermeden zayıftan yemekler ayağınıza geliyor.

Haberin Devamı

Osmani; her gün değişen hafif menüsü ile tatsız diyet yemeklerinden bunalanlara lezzetli alternatifler sunuyor. Diyetisyen Berrin Yiğit’in Osmani’nin Executive Şefi Nezih Şentürk ile sizler için hazırladığı sağlıklı yemekleri evinize de sipariş edebilirsiniz.

Osmani’de lezzetten ödün vermeden hafif ve sağlıklı Türk yemekleriyle yazın sıcak ve kararsız havalarıyla baş etmeniz çok kolay. Hem kilo aldırmayan, hem de besleyici özelliğiyle, Diyetisyen Berrin Yiğit’in Osmani’nin Executive Şefi Nezih Şentürk ile Osmani için hazırladığı özel menüde bulunan ızgara ve özel diyet çorbaları, çeşit çeşit salatalar ve zeytinyağlı yemeklerle yazı daha kolay tamamlayacaksınız...

Diyetisten Berrin Yiğit ile hazırlanan ‘’Hafif’’ menüde esmer buğday salatası, diyet sebze çorbası, yoğurtlu soğuk karabuğday çorbası, karabuğday salatası, sebze salatası, közde patlıcan salatası, diyet makarna salatası, yoğurtlu makarna salatası, domates soslu fesleğenli kepekli makarna, diyet imambayıldı (közde biber, közde patlıcan, közde domates), fırında ıspanak, fırında kabak mücver, ızgara sebze tabağı, karabuğday pilavı, ıspanaklı diyet pide, tavuklu diyet pide yiyebilir, canınız tatlı istiyorsa da agave şuruplu sütlaç, agave şuruplu irmik, muhallebili kadayıf veya agave şuruplu supangle ile diyetinize özel tatlılar seçebilirsiniz.

Birbirinden lezzetli ve her gün değişen menüsündeki 100’den fazla çeşit yemeği tatmak için Osmani’ye mutlaka uğramalısınız. Ayrıca sevdiğiniz Osmani yemeklerini evinize de sipariş edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!