Bosch Yeni NoFrost Buzdolabı

Güncelleme Tarihi:

Bosch Yeni NoFrost Buzdolabı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2011 14:33

En sade haliyle Bosch NoFrost Kombi buzdolapları!

Haberin Devamı

Bosch NoFrost Kombi buzdolapları, yeni ‘Glass Edition Serisi’ ile beyaz rengin sadeliği ve asaletini mutfaklara taşıyor. Ayrıca camla kaplı dış yüzeyi ile mutfaklara ayrı bir şıklık da katıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, doğa dostu teknolojinin merkezine tazeliği koyduğu ve iki kat daha uzun süren tazelik sunan Bosch NoFrost Kombi buzdolaplarının yepyeni beyaz renkli Glass Edition Serisi’ni de tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Tazelik merkezli ve tamamen camla kaplı dış yüzeye sahip yeni Bosch Beyaz – Glass Edition Serisi buzdolapları, beyaz rengin temsil ettiği, sadelik, saflık, temizlik ve asalet kavramları ile birlikte mutfaklara gelerek, ayrı bir şık hava kazandırıyor.

Haberin Devamı

Farklı tasarımı ile ön plana çıkan Bosch NoFrost kombi buzdolapları, camla kaplı ön yüzeyleriyle mutfaklara eşsiz bir şıklık katıyor. Şimdi ise beyaz rengi ile bu şıklığa bir de beyazın minimal ve asil duruşunu da ekliyor. Mükemmel tasarım, üstün teknoloji ve yüksek enerji tasarrufunun bir araya geldiği Bosch NoFrost Beyaz – Glass Edition Serisi buzdolapları ile mutfaklara yepyeni bir konfor geliyor.

Yeni Bosch NoFrost Kombi buzdolaplarının HydroFresh çekmecesinde sebzeler, ChillerSafe çekmecesinde et ürünleri farklı sıcaklıklarda korunarak çok daha uzun süre taptaze kalıyor.

HydroFresh Çekmecesi’ne (Box) özel sürgülü ayar mekanizması bu teleskopik çekmeceye yerleştirdiğiniz sebze ve meyveler için gerekli olan nemi hapsediyor. Ayrıca HydroFresh Çekmecesi’nin dalgalı tabanı, yiyeceklerin zemine daha az değmesini sağlayarak onları koruyor. Mükemmel saklama koşulları sunan HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre muhafaza ediyor ve yiyecekleri iki kat daha uzun süre taze tutuyor.

12 Farklı Model Seçeneği Sunuyor

Bosch NoFrost Kombi buzdolabı kategorisinde Beyaz – Glass Edition Serisi’nin yanı sıra Çelik - Glass Edition, Siyah - Glass Edition, Leke tutmayan çelik ve Parlak Beyaz olmak üzere toplam dört farklı seride, 12 farklı model seçeneği bulunuyor. Tüketiciler, mutfağına uygun olacak şekilde siyah, çelik ve beyaz cam seçeneklerinden birini tercih edebiliyor.   

Haberin Devamı

Bosch NoFrost Beyaz – Glass Edition Kombi Buzdolabı - Özellikleri

- Ekstra derin

- Tamamen düz ve kapalı arka yüzey

- Dokunmatik cam kapı elektroniği

-VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir)

- 4 yıldızlı derin dondurucu

- Görsel ve işitsel uyarı sistemi

- MultiAirflow

- ChillerSafe

- ColdTray (ekstra soğuk kapı rafı)

- Süper soğutma/dondurma

- Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu

- Buzmatik

- Buzdolabı net hacim: 380 l

- Derin dondurucu net hacim: 98 l

- Toplam brüt hacim: 509 l

www.bosch.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!