Aptamil Conformil ile bebekler çok rahat

Güncelleme Tarihi:

Aptamil Conformil ile bebekler çok rahat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2012 09:00

Doktorların %95‘i Aptamil Conformil’in etkili olduğunu bildiriyor.

Haberin Devamı

Bebekler dünyaya tam olarak gelişmemiş bir mide-bağırsak sistemi ile gelir. Yetişkinlerde bulunan sindirime yarayan birçok enzim de, bebeklerde henüz tam anlamıyla gelişmeyen sindirim sisteminde işlev görmediğinden, bebek anne sütünden sonra ya da biberonla beslenmeden sonra kramp şeklinde belirti veren ağrılarla karşılabilir. Gaz sancıları hafif veya şiddetli olarak birçok bebeğin karşılaştığı bir sorundur. Gaz sancısı, bebeğe zarar vermeyen, belli bir süre ile sınırlı fizyolojik bir olaydır ve bir takım önlemler alarak önüne geçmek ya da en aza indirmek mümkündür.

Yine pek çok bebek hayatının ilk döneminde canı yanıyormuş gibi davranışlar sergileyerek, ağlama nöbetlerine tutulabilir. Sağlıklı bebeklerde görülen bu tarz nedensiz ağlamalara KOLİK denmektedir. Birçok bebek hayatlarının ilk döneminde ve yoğun olarak da 4-6 haftalıkken kolik problemi ile karşılaşmaktadır. Her 5 bebekten 2'sinde görülen ve dış dünyaya uyum sağlarken yaşanılan bir tür rahatsızlık olarak kabul edilebilir.

Haberin Devamı

Gaz ve kolik problemlerinine karşı bebeğin mümkün olduğunca anne sütü ile beslenmesi gerekmektedir. Çünkü anne sütü bebeklerin sindirebilmesine en uygun, doğal besindir. Anne sütünün olmadığı ya da yetersiz olduğu durumlarda gazlı ve kolik problemi yaşayan bebeğe özel olarak üretilmiş Aptamil Conformil, bebeğin gaz ve kolik problemlerini gidermeye yardımcı olacaktır.

Yapılan araştırmalarda Aptamil Conformil kullanan bebeklerin, düzenli kullanımda, 14. günde sindirim sorunlarının %94 oranında azaldığı gözlemlenmiştir. Aptamil Conformil kullanan 100 anneden 62’si sadece 1 haftada bebeğin gaz ve kolik problemlerinde iyileştirme bildirmiştir. Doktorların %95 ‘i ise Aptamil Conformil’in gaz ve kolik problemlerinde etkili olduğunu bildirmektedir.

Anne sütü eksikliğinde, gaz ve kolik problemlerini gidermek için ilaç kullanıldığı görülmektedir. Oysa ki; ilaç tedavisi yerine, bebeğin beslenmesinin düzenlenmesi ile gaz&kolik problemlerinde daha etkin sonuç elde edilmektedir. Kolik problemi çeken ve formul mama ile beslenen 190 bebek ile yapılan bir çalışmada, 14. günün sonunda Aptamil Conformil kullanan bebeklerin kolik nöbetlerinde %71 oranında iyileşme sağlanırken, standart mama ve gaz damlası kullanan bebeklerde bu oran %39’da kalmıştır. Yani Aptamil Conformil kolik problemlerinde, gaz damlasına göre yaklaşık 2 kat daha fazla iyileşme sağlar.

Haberin Devamı

Aptamil Conformil’in içeriğinde;

Sindirilmesi kolay kısmen hidrolize proteinler, azaltılmış laktoz, beta pozisyonunda benzersiz palmitatlı yağ ve etkinliği kanıtlanmış prebiyotik lif FOS /GOS karışımı IMMUNOFORTIS bulunmaktadır.

Aptamil Conformil proteinleri daha kolay sindirilmesi için ufalanmıştır. Bu ufalanmış kısmen hidolize proteinler bebeğin sindirimini kolaylaştırmaktadır.

Bütün sütlerde laktoz vardır ve bebekler bunu sindirebilir. Fakat bazı kolik bebekler laktozu sindirirken zorlanır. Bebeğin gazını azaltmak ve sindirim sistemine yardımcı olmak üzere Aptamil Conformil'delaktoz azaltılmıştır.

Aptamil Conformil’de başka mamalarda bulunmayan beta pozisyonunda palmitatlı yağ bulunur. Beta pozisyonunda palmitatlı yağ içeriği anne sütüne benzer yağ bileşimidir ve bağırsaklarda emilimi arttırarak, bebeğin bağırsak düzenini iyileştirir.

Haberin Devamı

Son olarak sadece Aptamil Conformil’de bulunan, anne sütündeki prebiyotik lif karışımı esas alınarak hazırlanmış, bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış, özel patentli lif karışımı olan IMMUNOFORTIS bağırsak florasını iyileştirerek bebeğin sindirimini kolaylaştırır.

Bebeklerde gaz &kolik ve kabızlık problemleri, Aptamil Conformil, ürünü kullanan annelerin deneyimleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için www.gulucukyuzunde.comu ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca 08002117050 ya da 05327550414 numaraları arayarak Milupa Aptamil beslenme uzmanlarından yardım alabilirsiniz.

*Bu numaraya yapacağınız aramalar ücretlidir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!