GeriAlışveriş Anne ve bebeklerin yeni gözdesi: Evolvia!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne ve bebeklerin yeni gözdesi: Evolvia!

Anne ve bebeklerin yeni gözdesi: Evolvia!

Evolvia bebek mamaları çocuğunuzun gelişimini destekliyor.

Evolvia NutriPRO® Prebiyotik Lif ve Probiyotik ilavelidir. Anne sütünde prebiyotikler bulunmaktadır ve ana görevi bebeğin bağırsaklarında sağlıklı bakteri florasının oluşumunu sağlamaktır. Prebiyotik bileşenler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destekler. Probiyotikler kişinin sağlık durumunda olumlu etkiler yapan canlı mikroorganizmalar olarak tanımlanabilirler. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Probiyotiklerin birçok bebeklik ve çocukluk hastalığı üzerinde olumlu etkisi vardır.

Evolvia NutriPRO® Alfa-laktalbumin ile zenginleştirilmiş protein içeriğine sahiptir. Alfa-laktalbumin anne sütünün başlıca whey proteinidir. Whey proteinleri, bebekler için besinsel değeri yüksek proteinlerdir. Bol miktarda esansiyel aminoasit içerirler.

Evolvia NutriPRO® Omega-3 yağ asitleri içerir. Uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri (LC-PUFA) bebek beslenmesinde önemli rol oynarlar. Omega-3 yağ asitleri beyin ve retina gelişimi için elzemdir. Bu nedenle gebelikte ve doğum sonrasında bebeğin gelişimi için yeterli miktarda Omega-3 yağ asidi alınması önerilmektedir.

Evolvia NutriPRO® Nükleotid ilavelidir. Nükleotidler anne sütünde yüksek konsantrasyonda bulunurlar ve bebeklerde bağırsak mikroflorasının kompozisyonunu iyileştirir ve anne sütü alanlara benzer hale getirirler. 

False