Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu:

Güncelleme Tarihi:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 22:32

- "Şehirleri önce örgütün silahlarından ve elemanlarından temizledik şimdi de bıraktıkları enkazlar ve çukurları temizliyoruz. Örgüt de o çukur siyasetin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu coğrafyada başını kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere"

Haberin Devamı

DENİZLİ (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Şehirleri önce örgütün silahlarından ve elemanlarından temizledik şimdi de bıraktıkları enkazlar ve çukurları temizliyoruz. Örgüt de o çukur siyasetin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu coğrafyada başını kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere" dedi.

Ramazanoğlu, Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve İhracatçılar Birliğinin ortaklaşa düzenlediği "Denizli Ekonomisinin Aktörleri Ödül Töreni"ne katıldı.

64. Hükumet'in ikinci nesil reformları gerçekleştirmek için icraat başında olduğunu ifade eden Ramazanoğlu,Türkiye'nin zorlu bir coğrafya içerisinde yer aldığını söyledi.

Ramazanoğlu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki terör olaylarını değerlendirerek, "Biz bu oyunu daha önce de görmüştük. Bu terör örgütünün yapmak istediği tahribatı güvenlik güçlerimiz bir bir temizliyor. O coğrafyada terör örgütünün mağdur ettiği aileler, kadınlar, çocuklar, engelliler ve yaşlılar var. Onların dertleri halkı ayaklandırmak idi ama onlar kimseye prim vermedi. Dediler ki, 'Biz devletimizin yanındayız'. Orada devletin güvenlik kudreti olan güvenlik güçlerimiz var. Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek ülke bizim vazgeçilmezimizdir" dedi.

Haberin Devamı

Bakanlığına bağlı personelin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sahada aktif çalıştığını aktaran Ramazanoğlu, oradaki Kürt kökenli vatandaşlara "Biz buradayız, devletimizin şefkat eli ile buradayız" dediklerini anlattı.

Ramazanoğlu, bu süreçte kimsenin mağdur olmaması için özen gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti:

"Kimse bu süreçte aç kalmadı, açıkta kalmadı, evsiz kalmadı. Kışın kimse üşümedi, herkese şefkat elimiz yetişti. Herkese gücümüz yetişti, hala da oradayız. Şehirlerimizi inşa ediyoruz, yollarımızı temizliyoruz. Şehirleri önce örgütün silahlarından ve elemanlarından temizledik şimdi de bıraktıkları enkazlar ve çukurları temizliyoruz. Örgüt de o çukur siyasetin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu coğrafyada başını kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere."

Haberin Devamı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kadim bir devlet olduğuna işaret eden Ramazanoğlu, 64'üncü Hükumet'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Ramazanoğlu, Türkiye'nin ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyelilere de ev sahipliği yaptığını anımsatarak, Bakanlığının kadın ve çocuklara yönelik eğitim programları düzenlediğini aktardı.

Bakan Ramazanoğlu, konuşmasının ardından 32 iş adamı ve iş kadınına ödüllerini verdi.

Törene, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oda başkanları ve işadamları katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!