Ağrı Valisi Işın, askerlerle iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ağrı Valisi Işın, askerlerle iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 11:30

Ağrı Valisi Işın, askerlerle iftar yaptı

Haberin Devamı

Oğuzhan HANÇER/AĞRI, (DHA) - AĞRI Valisi Musa Işın, Hamur İlçe Jandarma Komutanığı'nda askerlerle birlikte iftar yemeği yedi. Yemek duasını yapan er, 15 Temmuz'da şehit olan Ömer Halisdemir ve PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için dua ederken, FETÖ liderine isim vermeden beddua etti.
Vali Musa Işın, Hamur'daki İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Yemek duasını yapan Kütahyalı er Orhan Arı, 15 Temmuz'da şehit olan Ömer Halisdemir ve İzmir'de PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin için dua ederken, FETÖ liderine beddua etti. Jandarma er Orhan Arı, duasında şunları söyledi:
“Vatan sevgisi imandandır. İçerideki ve dışarıda ki düşmanların şerrinden koru. Yarabbi dağdaki teröristlere, kravatlı teröristlere, takkeli şeytana, ağlayan münafığa, ilim yüklü merkep olan Feto'ya sen rahmet etme. Yarabbi bu sure-i celileden hasıl olan sevabı vatanına ve milletine doğruluk ve muhabbet ile hizmet edip hainlerle savaşarak baş haini alnından vurarak 30 kurşunla şehadete yürüyen kahraman komutanımız Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin polis ağabeyimizin ruhlarına hediye eyledik, sen kabul eyle Yarabbi."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!