Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2024 09:14

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan tarihleri arasında küresel yapı ve inşaat sektörünün temsilcilerini TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşturacak. Bu yıl 46’ıncı kez kapılarını açacak, 55 bin kişinin beklendiği fuar, katılımcılarına benzersiz ihracat olanakları sunacak.

ICA Events tarafından düzenlenecek ve etki alanı ile Türkiye sınırlarını aşan, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 17 Nisan’da 46. kez kapılarını açıyor. Dünyada sektörün en büyük 5 fuardan biri olan, katılımcılarına benzersiz ihracat olanakları sunacak Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da dört gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında mimarlık, tasarımda inovatif yaklaşımlar ve yapay zeka, sürdürülebilirlik ve yapı malzemeleri konuları sektör profesyonelleriyle masaya yatırılacak.

Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

İhracat kaleminde önemli paya sahip, stantların tamamının satıldığı fuara ilginin yoğun olduğunu ve 55 bin ziyaretçi beklendiğini belirten Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin,  2024 yılı için inşaat sektöründe yüzde 4,5-5,0 aralığında büyüme beklentisi içindeyiz. Yerel ve uluslararası katılımcıların biraraya gelerek, sektördeki son trendleri, yenilikleri ve iş birliği fırsatlarını değerlendirecekleri fuar, Türkiye'nin inşaat malzemeleri sektöründeki konumunu güçlendirmesi açısından kritik bir rol oynayacak. Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’da bu yıl 700 milyon Euro’luk bir iş hacmi hedefliyoruz ve fuara10.000’den fazla uluslararası profesyonel alıcı bekliyoruz. Katılımcılarımıza sunduğumuz benzersiz ihracat olanaklarının yanı sıra sektör profesyonellerinin güncel bilgi alışverişi yapabilmeleri için ideal bir platform görevi görüyoruz. dedi.
Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

Her yıl düzenlenen “VIP Alım Heyeti Programı” ile 70’ten fazla ülkeden 400’ün üzerinde yabancı satın almacıya ev sahipliği yapacak fuar; İtalya, Almanya, Rusya, Litvanya, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Kore, Polonya, Avusturya ve Çin’den katılımcıları ağırlayacak. Fuarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Rusya ve Polonya ise pavilyon olarak yer alıyor.
Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da her gün farklı bir tema ele alınacak; 4 gün boyunca 50’den fazla konuşmacının katılımıyla gerçekleşecek 25 etkinlikte sektöre yön verecek konular ele alınacak. 17 Nisan’da “Kutunun Dışında” teması ile inşaat sektörüne dair sıra dışı fikirler ve yenilikçi malzemeler gündeme taşınacak. 18 Nisan’da “Tasarla Türet, Yapay Zeka ile Üret!” teması ile tasarımın evrimi, teknoloji ve yapay zeka ile ilgili yenilikler ele alınacak. 19 Nisan’da “Yeşilin Ötesinde” oturumu ile çevre dostu uygulamalar, topluma duyarlı projeler, net sıfır hedefli uygulamalar, karbon ayak izini azaltan malzemeler ve sürdürülebilir mimari çözümler gündeme gelecek. 20 Nisan’da “Mimari İletişimin DNA’sı” söyleşilerinde yapı sektöründe iletişim ve pazarlama alanlarına odaklanılacak.
Sektör Yapı Fuarı’nda buluşuyor

Yapı Fuarı’nın 6’ıncı yılına giren etkinliği Yapı Master Class’ta ziyaretçilere mimarlar eşliğinde etkileşimli bir fuar deneyimi sunulacak. Sektöre ezber bozan fikirler sunan Start-up’lar, Yapı Tech Garage’da inovatif ürünlerini sergileme fırsatı bulacaklar. Yapı Fuarı’nın klasiklerinden biri haline gelen Altın Mıknatıs "Stant Tasarımı Ödülleri" ile markalar ve ürünlerini sürdürülebilir ve yenilikçi bir şekilde tanıtan katılımcılar ödüllendirilecek. Fuarda bu yıl, katılımcı firmaların etkileşimini artırmak için  İKSD ve ICA Build Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle, İskele Kalıp firmalarına özel bir salon da oluşturuluyor.

Fuar deneyiminizi zenginleştirmek, sektöre yön veren mimar ve uzmanlar ile tanışmak, bilgi ve ilham almak için davetlisiniz! Fuar programını takviminize şimdiden kaydedin.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!