Sade ol kendin ol

Güncelleme Tarihi:

Sade ol kendin ol
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2024 16:13

Büyükten küçüğe her kadının en yakın arkadaşı olan mücevher sektörü, yıllar içinde değişen jenerasyon farkı, 2. veya 3. kuşakların yönetimi devir almasıyla bambaşka vizyona kavuşmaya başladı. Bunların en güzel örneklerinden biri de Reis Kuyumculuk.

Annelerin sevilen markası olarak bilinen Reis, yepyeni bir vizyonla Z kuşağı dahil birçok farklı yaş grubunun arzu nesnesi haline dönüşmüş durumda. Koleksiyon içinde o kadar güzel modeller var ki, karşı koymak neredeyse imkânsız.

Sade ol kendin ol
Trend parçalardan tutun da, nesilden nesle geçebilecek klasik parçalara, günlük ‘mix&match’ olarak kullanabileceğiniz renkli taşlı modellerden, sadece jean pantolon ve beyaz tişörtle bile tüm gözleri üzerinize çevirebileceğiniz ‘show piece’ parçalara kadar oldukça geniş bir seçkiye sahip.
Sade ol kendin ol
“Sade ol kendin ol” mottosuyla yoluna devam eden markanın kuruluş hikâyesini ve felsefesini Reis Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gündoğdu ile konuştuk. Gelecek projelerinden bahseden Hakan Gündoğdu bu sezonki düğün ve mezuniyet törenlerinde trend olan tasarımları da açıkladı.
Sade ol kendin ol

Reis Kuyumculuk’un kuruluş hikâyesini ve markanızın felsefesini bizimle paylaşabilir misiniz?

- Reis Kuyumculuk 1982 yılında Nişantaşı Hak Pasajı’nda faaliyete geçmiş olup sarrafiye ürünler satarak işleyişine devam etmekteydi. 2010 yılında 3. kuşağın işlerin başına geçmesiyle marka sarrafiye ürün gamından çıkarak, günümüz minimal bir çizgi ile hayata yeniden başlamış, ‘altın’ gibi gösterişli bir kelimeyi, mütevazı bir hale getirerek, altınların kasalarda kalmaması, takıların günlük hayatta da kullanılması, “sade ol kendin ol” mottosuyla işleyişine devam etmektedir.

Sade ol kendin ol

MİNİMAL PIRLANTA YÜZÜKLER VE İNCİ DETAYLI KOLYELER ÖN PLANDA

◊ Düğün ve mezuniyet sezonu için bu yıl öne çıkan koleksiyonlarınızda neler var?

- Bu yıl düğün sezonu için minimal pırlanta yüzükler ve sade, inci detaylı kolyeler öne çıkıyor. Mezuniyet sezonunda ise daha çok doğal, renkli taşlar ve dinamik stilleri yansıtacak yüzük ağırlıklı kombinleri görüyoruz.

Sade ol kendin ol

 

ÇEVRE DOSTU MALZEMELERLE SÜRDÜREBİLİR MÜCEVHERLER ÜRETMEK İSTİYORUZ

◊ Gelecekte Reis Kuyumculuk olarak ne tür projeler ve yenilikler planlıyorsunuz?

- Gelecekte, sürdürülebilirlik ve dijital yeniliklere odaklanmayı planlıyoruz. Çevre dostu malzemeler kullanarak sürdürülebilir mücevherler üretmek ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisiyle müşterilerimize online alışverişte mücevherleri deneme imkânı sunmak istiyoruz.

◊ Tasarımları kim yapıyor?

- Benim de dahil olduğum bir tasarım ekibimizin olması yanı sıra, yurt dışında tasarımcı iş ortaklarımız mevcut. Ayrıca, yakın zamanda üniversitelerle yaptığımız söyleşiler sayesinde kurduğumuz yakınlıklar oldu. Burada birbirinden yetenekli gençler tanıdık. Geleceğimizi tasarlayacak tasarımcılarla da şimdiden çalışmalarımız başladı.

 

İlandır

BAKMADAN GEÇME!