Muhteşem tatillerinizi lükse çevirin!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem tatillerinizi lükse çevirin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2022 14:16

Son yılların en çok tercih edilen tatil seçeneklerinden biri kiralık villa tatili, tatilde ev konforu arayan, kurallar takılmadan özgür hareket alanı ve sessizlik isteyen tatilcilere istedikleri her şeyi veriyor.

Gözlerden uzak yalnızca aileniz ve yakın arkadaş çevresiniz ile eğlenceli vakit geçirme arzusu duyuyorsanız bu tatil tam size göre. Zaman sorunu olmadan her türlü eğlencenin mümkün olduğu tatil için fırsatlar ve seçenekler her gün artıyor. Hafta sonu tatillerini değerlendirmek ya da hayatın karmaşasına uzun süre uzaklaşmak isteyen her yaştan tatilciyi cezbeden kiralık villalara talepler giderek yükseliyor.

Villa rahatlığının ekstraları

Düşünülenin tersine villa kiralama, çeşitli yönlerden otel, kamp ve karavan tatillerinden daha avantajlı tatil yapma fırsatı tanıyor. Her biri diğerinden özel olan villa seçenekleri, en lüks otel odalarının rahatlığını en uygun fiyatlarla yaşamanızı sağlıyor.

  • Diğer taraftan kalabalık arkadaş grupları ile yapıldığı zaman kişi başı maliyetleri düşüren villa tatilleri, sınırsız ve zamansız tatil aktivitelerine imkân veriyor.
  • Şafak vaktinde havuz keyfi yapabilir ya da günün dilediğiniz saatinde havuz başında vakit geçirebilirsiniz.
    Tamamen size özel mutfaklarda en sevdiğiniz yiyecekleri ve içecekleri hazırlama olanağıyla birlikte yemek saati yüzünden kısıtlanan gezileri özgürce yapma şansı tanıyor.
  • Tatil süresince bir yerlere geç kalma düşüncesiyle daha çok yorulmadan, denizde ya da havuzda şezlong derdi yaşamadan huzurlu ve tamamen dinlendirici bir tatil geçirme fırsatı veriyor.
  • Aileleri ile özel zaman geçirmek isteyen, kalabalık ortamlardan çok doğal güzellikleri tercih eden genç çiftlerin isteklerine uygun olan korunaklı villa seçenekleri ile bütün kesimlere hitap eder.
  • Tatil isteklerinize göre villa konumu belirleme imkânı ve sezon beklemeden her mevsim tatil yapmayı avantajlı hale getiriyor.

Değerleriniz villa tatili ile koruma altında

Muhafazakâr tatilcilere rahat ve huzurlu bir tatil ortamı sunan muhafazakâr villa seçeneğinde güneşlenme terası ve havuz korunaklı olarak dizayn ediliyor. Çevreden görünmeyen ve bakışlardan rahatsız olmadan eğlenceli vakitler sunan villalar ile endişesiz ve mutlu bir tatil deneyimi sunuyor.

Tüm Türkiye’ de yer alan ve hepsi özellikle rahat olmanız ve hafızanıza yer edecek anlar yaşamanız için sizleri bekliyor. Mevsim fark etmeksizin kapalı havuz veya ısıtmalı havuz benzeri özellikleri olan villalar ile yağmurlu havalarda, lapa lapa kar yağarken havuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca villa tatili, muhafazakâr otellerde olan erkek-kadın havuzu uygulaması ile ortaya çıkan ailelerin ayrı vakit geçirme mecburiyetini ortan kaldırır ve ailece havuzda vakit geçirme keyfini yaşatıyor.

Muhteşem tatillerinizi lükse çevirin

Kısa tatil tercihlerine uygun mu?

Villa tatili hedef kitle için farklı zaman aralıklarında konaklama imkânı verir. Farklı fiyat tarifeleri ile günlük kiralanan villalar tatilciler tarafından talep ediliyor. Fiyatlarda yaşanan farklılığın sebebi hijyen ve temizlik konularında gereken hassasiyeti sağlamak ve tatilcilere kaliteli hizmet sunmaktır. Otel ve pansiyon tatillerinden farklı olarak villalarda temizlik işlerini yapan görevliler, müşteriler villalardan ayrıldıkları zaman yapılır.

Kısa süreli veya günü birlik yapılan tatiller villaların temizlenmesi için gereken zamanı daraltmakta ve temizlik hizmetinin sık aralıklar ile yapılmasına neden olmaktadır. Yaşanan diğer problem ise kullanmadan kaynaklanan eskime ve hasar benzeri sorunların günü birlik ya da kısa süreli kiralamalarda daha fazla yaşanmasıdır.

Tatil için ilk adres patara

Antalya Patara yerli ve yabancı turistlerin en popüler tatil merkezlerindendir. Özellikler son dönemde tatillerde en fazla tercih edilen Patara, eşsiz plajları ve sıcak havası olan merkez aynı zamanda doğal güzellikleri ile büyüler. Patara’ ta çeşitli tatil merkezlerine olan yakınlığı sebebi ile özellikle Antalya bölgesinde tatil seçen turistlerin konaklama yerdir. Patara gezmek ve yakın tatil beldelerine ulaşım açısından en iyi seçim. Patara çevresinde yer alan şehirler arasında en yakın olan Fethiye gibi tatil yörelerine günlük geziler yapılabilir. Ayrıca Patara’ da bulunan gezi mekanları arasında;

  • Patara Antik Kenti, tarih ve tarihi alanlar ilgi duyuyorsanız kesinlikle Patara Antik Kentine gitmelisiniz. Likya döneminin en önemli yerleşim alanlarından bir tanesi olan kent tarihe açılan kapılardandır.
  • Türkiye’nin en uzun plajı ve Akdeniz’ de tahrip olmamış plajları arasındaki Patara Plajı doğal güzelliği olan plaj tatilcileri kendine çekmektedir.
  • Akdeniz bölgesinde en çok ilgi çeken plajlardan biri olan Kaputaş Plaj, kanyon ağzında bulunduğu için suyu soğuk olan plaj yazlarında daha çok tercih edilir.
  • Letoon Antik Kenti, en gözde tatil merkezlerinden Fethiye ve Kalkan arasında bulunan bir dini merkez kent Patara’ da konaklamak için önemli nedenlerdedir.
  • Patara’ da villa kiralama için diğer etken Aziz Nikolas ansına yapılmış olan Noel Baba Kilisesi’ dir.

Bahsedilen eşsiz tarihi dokusu ve doğal güzelliklerinin yanında Patara kiralanan villa seçenekleri ile arkadaş, aile ya da özel günlerinizde yapmak istediğiniz tatillerde mükemmel bir tercih.

Tatilde bütün sevdiklerin yanımda

Evcil hayvanları olan tatilcilerin sorunlarından bir tanesi dostlarını bırakacak yer bulamamaları ya da dostlarını tatil sırasında yanlarında istediklerinde otellerde sorun yaşamalarıdır. Yeni tatil anlayışı olarak ortaya çıkan villa kiralama sorunlara çare olarak evcil hayvanlarınızın da dahil olduğu tatil anıları biriktirmenizi sağlıyor. Tatile çıkarken ailelerinden saydıkları evcil hayvanlarını bakıcılara ya da tanıdıklarına bırakmak zorunda kalan tatilciler villa kiralayarak, dostlarını yanlarına alıyor ve bakıcı maliyetinden kurtuluyorlar.

Bu villaların taşıması gereken özellikler evcil hayvan sahipleri ve hayvanların hareket etme özgürlükleri açısından önemlidir.

Ayrıca evcil hayvan izni olan villalar incelenirken görsellerde yer alan; villa bahçesinde bulunan kulübe önüne yerleştirilmiş mama ve su kapları gibi detaylar iznin olduğunu anlatmak için kullanılmaktadır.

Muhteşem tatillerinizi lükse çevirin

Güvenli tatilin yeni şekli

Yaşanan salgın ve kısıtlamalar insanların dolayısıyla tatilcilerin güvenlik anlayışını değiştirmiş durumda, hijyen ve temizlik tatil yerlerinde çok daha önemli hale geldi. Otelleri temiz ve konforlu olarak düşünen tatilciler tarafından güvenlik ve temizliği sorgulamaya başlanarak alternatif tatil mekanları araştırılmaya başlandı.

Dışarda gezdiği kıyafetler ile odalarda rahat edemeyen, temizlik görevlilerinin ya da diğer tatilcilerin arasında hasta kişilerin olması gibi durumlar artık insanları korkutuyor. Bütün bu sorunlara çözüm ise kiralık villa tatili olarak karşınıza çıkıyor. Tatil boyunca sadece size ve ailenize ait olan villalar, tatilde ev güvenliği ve rahatlığı sunuyor.

Zamansız tatil için en uygun tercih

Villa tatilinin etkileyici yanı sezon zorunluluğu olmadan her an tatili imkânı sunmasıdır. Tatil için en fazla yaz dönemi beklense de villa kiralayarak önünüze çıkan tatili fırsatlarını değerlendirmeniz mümkün. Her yaş grubuna uygun villa tatili, dinlemek ve ailenizle zaman geçirmek için beklemenizi gerektirmiyor. Bulunan her boşlukta tatil için korunaklı, sakin, kalabalık ve gürültüden uzak ev rahatlığında tatilinizi geçirebilirsiniz. İster bir günlük kafa dinleme ister uzun bir tatil molası arayan, arada gelecek arkadaşlarını ve yakınlarını misafir edebilme imkanını arzunuzu kiralık villalar karşılıyor.

Eşsiz fırsatları kaçırmayın

Salgından sonra değişen normallerin en önemli etkileri tatil tercihleri üzerinde, kabalık alanlara girmeden, diğer insanlar ile araya mesafe koyma ile otellerin sıkıcı kurallarında uzak, özgür ve güvenli tatil şanssı sunan villaların lokasyonları tatilcilere farklı yerleri keşfetme şansı tanıyor.
Villaların fiyatlarını ise istediğiniz deniz manzarası, tatil beldelerine uzaklığı ve bulunduğu konum benzeri faktörler ile tatilciler belirliyor. Haftalık ve aylık fiyat aralıkları belirtilen villalardan size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. https://kiralikvilladatatil.com/ sitesinde detaylı resimlerle istediğiniz bölgede yer alan villalara göz atabilirsiniz. Kiralık Villada Tatil sizin için en iyisini düşünür!

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!