Maruderm ile güzelliğin akademik hali başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2024 12:37

Cildin senin hikayen dedik ve Hürriyet Kelebek ailesi ile bir yolculuğa çıktık.

Her hikaye farklıdır. Her hikayenin ihtiyacı,sorunları ve çözümleri de…

Maruderm Academy stüdyosunda sizlerin hikayelerini dinlerken biz de kendi hikayemizi anlatacağız.

Sizler için sürpriz ünlü konuklarımız olacak. Sosyal medya fenomenleri sizlerin sorularını yanıtlayacak. Birbirinden değerli hekimler cilt sağlığı ve bakımı konusunda sizleri bilgilendirecek.

İlk bölüm konukları Estetik Cerrah Op. Dr. Bora Özel ve sosyal medya fenomeni Aslı Güler.

Birlikte 2024’ün güzellik trendlerini konuştuk. Dr. Bora Özel, bu yıl estetikte ve cilt bakımında sadeleşmek ön planda diye özellikle belirtiyor. Stüdyomuza makyajsız gelen ( özgüveni ve cesaretine ve tabii güzelliğine hayran kaldım) Aslı Güler,  çekimleri dışında makyaj yapmadığını vurgulayarak cilt bakımında tonik ve güneş koruyucunun olmazsa olmazı olduğunu söylüyor.

Son zamanlarda sıkça adını duyduğumuz kolajen ve hyalüronik asit içerikli serumların cilde faydalarını anlatan Dr. Bora Özel, c vitamini içerikli serumları seçerken cildinizi iyi tanıyın ve buna göre seçim yapın diye uyarıyor.

Cilt bakımı yaparken el, boyun ve dekolte bölgesini unutanlar…Sizleri de unutmadık! Kullandığınız serum ve kremleri özellikle hassas deri olan boyun/ dekolte bölgesine de uygulamanız gerektiğini unutmayın. Eller için özellikle kış aylarında bol nemlendirici kullanmalısınız. Kullandığınız serumları el kreminize karıştırarak maksimum nem etkisi elde edebilirsiniz.

Son olarak saç bakımı dedik. Konuğumuz Aslı Güler erkek arkadaşının şampuanını kullandığını, hala aradığı şampuanı bulamadığını söylerken Bora hocamız saç maskeleri kullanarak saçlarını nemlendirmesi gerektiğini, saçlarımızın da yaz kış özel bir bakıma ihtiyaç duyduğunu söylüyor ve öneriler de bulunuyor.

Çok keyifli bir yayını sizle buluşturmaya hazırız. Biz çekerken çok eğlendik. Umarım izlerken sizde hem bilgilenir hem de eğlenirsiniz.

Yayın içinde konuştuğumuz bakım önerileri için size Marudem aileainden öneri listesi hazırladım. Göz atmak isteyenler olursa;

Yağ Bazlı Temizleyici

Bha Tonik Gözenek Sıkılaştırıcı, Siyah Nokta Karşıtı

Hyalüronik Asit & Kolajen Cilt Bakım Serumu

Bariyer Onarıcı & Güçlendirici Ceramide Cilt Bakım Kremi

Caffeine %5 + Peptides + Hyalüronik Asit Göz Çevresi Serumu

Maruderm Saç Dökülme Karşıtı Sülfatsız Şampuan

Saç Onarıcı Saç Maskesi

Çift Fazlı Isı Koruyucu Güneş Koruyucu Etkili Fön Suyu

https://www.maruderm.com

İlandır 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!