BODRUM ESİNTİSİ 24 AY TAKSİTLE İASOS MARİN EVLERİ'NDE

Güncelleme Tarihi:

BODRUM ESİNTİSİ 24 AY TAKSİTLE İASOS MARİN EVLERİNDE
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2023 11:29

İz Yapı’nın Bodrum Milas Güllük Körfezi’nde hayata geçirdiği İasos Marin Evleri, sıfır faiz fırsatı ile çok özel ödeme avantajları sunuyor. Eşsiz doğanın, İasos antik kentinin tarihi dokusu ile bütünleştiği projede 1+1’ den 3+1’e kadar farklı, deniz manzaralı daire seçenekleri ile geniş ve konforlu bir yaşam sizleri bekliyor.

İz Yapı’nın garantisiyle hayata geçirilen İasos Marin Evleri’nde sıfır faiz avantajı ile 24 aya varan ödeme planlarının yer aldığı fırsatlar başladı.

Bodrum Milas havalimanına sadece 15 dakika mesafede olan İasos Marin Evleri, son dönemde yıldızı parlayan Kıyıkışlacık’ta, Antik Kent İasos’un hemen yanı başında 66 dönüm alan üzerine kurulu bir arazide yer alıyor.

BODRUM ESİNTİSİ 24 AY TAKSİTLE İASOS MARİN EVLERİNDE

24 AYA VARAN ÖDEME KOLAYLIĞI

Doğanın sessizliğini birbirinden konforlu 468 daire ile küçük bir sahil kasabasına komşu İasos Marin Evleri’nde yaşayacaksınız. 24 Ay’a varan 0 faizli kampanya ile 1+1’den 3+1’e kadar dilediğiniz daire seçeneğine 1.750.000TL’ den başlayan peşinat seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Şirket bünyesinde geliştirilen özel ödeme planı ile aylık 73.000TL taksit ile Bodrum esintisini doyasıya yaşayın. Evinizi şimdi seçin, önümüzdeki yaz tatilinizi evinizde yapın.

BODRUM ESİNTİSİ 24 AY TAKSİTLE İASOS MARİN EVLERİNDE

BODRUM KADAR GÜZEL, HAYALLERİNİZ KADAR YAKIN…

Güllük Körfezi’nin üç tarafı denizle çevrili muhteşem atmosferini doya doya yaşarken şehrin en hareketli noktalarına da istediğiniz kadar yakınsınız. Proje içerisinde yer alan ticari üniteleriyle İasos Çarşı’da her şey elinizin altında. Sauna, hamam, masaj odaları, fitness salonu, buhar odası gibi sosyal donatıları size sunduğu ayrıcalıklardan bazıları. Bodrum Milas Havalimanına sadece 15 dakika mesafede bulunan İasos Marin Evleri, 365 gün tatil tadında size kusursuz bir yaşam vaat ediyor.

İasos Marin Evleri’nde seçim sizin, 3.500.000TL’den başlayan kampanyalı özel fiyatlar ile  dilerseniz doğanın sessizliğinde dinlenin, dilerseniz hayatın farklı sesleriyle keyiflenin. Muğla’nın Maldivleri olarak ünlenen Zeytinlikuyu Plajı 9 Km, Papaz Koyu 11 Km, Kazıklı Koyu 18 Km ve Gürçamlar Sahili  İasos Marin Evleri’ne sadece 18 Km mesafede bulunuyor. Çünkü İasos Marin Evleri’ndeyseniz, dakikalar içinde istediğiniz her yerdesiniz.

BODRUM ESİNTİSİ 24 AY TAKSİTLE İASOS MARİN EVLERİNDE

İz Yapı güvencesiyle inşa edilen İasos Marin Evleri ile ilgili daha detaylı bilgi için tıklayınız!

İlandır

BAKMADAN GEÇME!