ADÜkkan açıldı

Güncelleme Tarihi:

ADÜkkan açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 17:06

ADÜkkan açıldı

Haberin Devamı

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi'nde öğrenciler ve akademisyenler tarafından tasarlanıp üretilen ürünlerin satılacağı 'ADÜkkan' düzenlenen törenle açıldı.

Adnan Menderes Üniversitesi kampüsü içindeki Alesta Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde (ADÜ Çarşı) düzenlenen organizasyonla öğrencilerin elinden çıkan ADÜ temalı ürünler satılmaya başlandı. ADÜ Rektörü Prof Dr. Cavit Bircan'ın katılımıyla düzenlenen açılış törenine rektör yardımcıları Prof Dr. Törün Özer ile Prof. Dr. Recai Tunca, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Aydın, Söke ve Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin el emeği ve özel tasarımları ile ürettiği aksesuar, takı, giyim, çanta ve dekoratif ürünler, büyük ilgi çekti. Açılış öncesinde öğrencilere aşure ikram edildi.

"UZUN ZAMANDIR HAYALİMİZDİ"

ADÜkkan'daki her üründe farklı ellerin emeği olduğunu ve ADÜ temalı orijinal tasarımların bulunduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, "ADÜkkan bizim uzun zamandır hayalimiz olan bir projeydi. Üniversitemizin marka değerini yükseltecek veya öğrencilerimize, öğretim üyelerimize kendi ürünlerimizi sunabileceğimiz bir yer olmasını istedik. Şükürler olsun, bugüne nasipmiş. Ciddi manada büyük emek sarf edilerek özgün bir konsept hazırlandı. Burada satışa sunulan her ürün, farklı ellerden çıktı ve bir benzeri daha yok. Burada emeği geçen öğretim görevlisi arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Üniversitemize hayırlı olsun" dedi. Açılışın ardından çok sayıda ürün, vatandaşlar tarafından satın alındı.

Cem ULUCAN/AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!