Adıyaman’ın ilk bayan futbol takımı kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman’ın ilk bayan futbol takımı kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 21:04

Adıyaman’ın ilk bayan futbol takımı kuruldu

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)- TÜRKİYE Futbol Federasyonu tarafından tescilinin yapılması ile birlikte Adıyaman’ın kadınlardan oluşan ilk bayan futbol takımı kuruldu.



Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor Kulübü Derneği (ADI BEDER) adı altında kurulan Bayan Futbol Takımı Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.



Ziyarette Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor Kulübü Derneği Başkanı Ahmet Fikri Küçük ile kulübün antrenörü de hazır bulunarak, Adıyaman Kadın Futbol Takımının hedefi ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Kadın Futbol Takımı Başkanı Ahmet Fikri Küçük ile Bayan Futbolcular, Adıyaman’da spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.



Adıyaman Kadın Futbol Takımının ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, “Öncelikle böyle bir takımın Adıyaman’da kurulmasından büyük bir memnuniyet duydum. Bayan sporcularımızı öncelikle tebrik ediyorum. Onlar herkesin erkek sporu olarak bildiği bu zorlu mücadeleye girişerek büyük bir işi başarıyorlar. Adıyaman Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor Kulübü Derneği adı altında bu yıl kurulan Bayan Futbol Takımımız, Haziran ayı içerisinde Türkiye şampiyonasına katılarak burada hedeflediği başarıyı yakalayarak akabinde 2016-2017 sezonunda kadınlar 3. ligde mücadele edeceklerdir. Bu takımın başarılı olması için bizlerde Valilik olarak gerekli desteği vereceğiz. Her alanda başarıdan başarıya koşan kadınlarımızın bu mücadelede de başarı olacaklarına inanıyorum. Katılacakları müsabakalarda kendilerine şimdiden başarılar diliyorum“ dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!