Adanalılar ’Gönül Örgüsü’nü sevdi

Güncelleme Tarihi:

Adanalılar ’Gönül Örgüsü’nü sevdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 12:27

TÜRK Kızılayı ile Hürriyet Gazetesi’nin birlikte hayata geçirdiği, ’Gönül Örgüsü; Her İlmek Bir Mutluluk Demek’ kampanyası Adana’da büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kampanya doğrultusunda isteyenlere orlon vermeye devam ettiklerini, gönüllülerin ördüğü kazak, hırka, bere ve atkıların da kendilerine ulaşmaya başladığını söyledi. 15 Mart’a kadar devam edecek kampanyada toplanan örgüleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını belirten Saygılı şöyle konuştu:

"Türkiye’nin saygın medya organlarından Hürriyet’le, Türk Kızılayı’nın böyle bir kampanyada birlikte hareket etmesi çok önemli bir çalışma. Halkımızın ilgisi de bu konuda çok yüksek. Bir taraftan ticari düşünenler, orlon ve şiş teslim ederken, gönüllülerimiz, hayırseverlerimiz de bu orlonları ve şişleri alıp ördükten sonra bize bere, hırka, atkı olarak teslim etmeye başladı. Öğrencilerden, ev hanımlarına, hatta iş kadınlarına kadar kampanyamıza büyük destek var. Yoğun bir şekilde toplumun bütün kesimlerinin bu iyilik hareketine destek vermesi bizi çok mutlu etti. 15 Mart’a kadar bize teslim edilecek bu örgüleri yaş ve cinsiyete göre tasnif edip, ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!