Adanalı sanatçı Ali Turaç, 'Sevmiştim-Erik Dalı' albümünü tanıtacak

Güncelleme Tarihi:

Adanalı sanatçı Ali Turaç, Sevmiştim-Erik Dalı albümünü tanıtacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 11:42

Adanalı sanatçı Ali Turaç, 'Sevmiştim-Erik Dalı' albümünü tanıtacak

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANALI sanatçı Ali Turaç, sekizincisi olan Sevmiştim-Erik Dalı adlı albümünü tanıtacak. Gecesine birbirinden ünlü konuk sanatçıların katılacağını söyleyen Turaç, son albümü için iddialı konuştu.
Adanalı sanatçı Ali Turaç, yeni albümü olan Sevmiştim-Erik Dalı için 14 Temmuz'da Büyük Sürmeli Oteli'nde tanıtım gecesi düzeneldi. Birbirinden ünlü konuk sanatçıların da katılacağı gecede Turaç, yeni albümünün büyük ilgi göreceğine inandığını söyledi.
Adana'nın sanat ve sanatçılar için verimli topraklar olduğunu söyleyen Turaç, son albümü için  gerek bürokrasiden ve gerekse de seçilmişlerden hak ettiği desteği görmeyi beklediğini belirtirken, şöyle konuştu:
"Adana’nın tanıtımına katkı koymaktan ve gittiğim her yerde Adanalı olarak anılmaktan çok mutluyum. ’Adanalı vefalıdır, sanatçı dostudur. Sanata değer verir. Birbirinden güzel eserlerin yeralacağı son albümüm için kader mahkumlarına yönelik bir de klip çektim. Gecede o kilibi de konuklarımıza sunma fırsatı bulacağım. Kurtlar Vadisi adlı dizide rol alan Adanalı oyuncu Yaşar Kurt, bu klibimde kader mahkumu olarak rol aldı. Kendisine teşekkürlerimi sunarken, bu klipte rol alan ve emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum."
Tanıtım gecesinin bir anlamda Sanat Şöleni'ne dönüşeceğini ifade eden Turaç, kentin mülki amirleri başta olmak üzere tüm seçilmiş ve atanmışlarının da gecesine katılmasını beklediğini söyledi.
YENİ ALBÜMDEN BİLGİLER
Mustafa Öztürk yönetmenliğinde, Fikret Iğdırlı’nın prodüktörlüğünü yaptığı albümün yapımcılığını ise Kasetçi Kerim üstlendi. Haydar Öztürk, Piyanist Memiş, Caner Erdoğan, Ömer Faruk Bostan, Ali Günündü'nün eserlerinin yanı sıra anonim şarkıların da yeraldığı kasetin tanıtım gecesine, Dilber Ay başta olmak üzere Şevki Kayapınar, Etkin, piyanist Memiş, Cemocan, Mehmet Ali Kocaman, Ersin Ay, Mustafa Kısacık ve sürpriz konuk sanatçılar katılacak.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!