Açık havada sinema keyfi

Güncelleme Tarihi:

Açık havada sinema keyfi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 01:27

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri bugün başlıyor.

Haberin Devamı

Başkentlileri evlerindeki televizyonun karşısından sokağa çıkarmayı amaçlayan Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri 17 Ağustos’ta başlıyor. Etkinlik kapsamında açık havada 40 gün boyunca toplam 80 film gösterime girecek.

Yenimahalle Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri 17 Ağustos’ta start alıyor.
Vizyonda önemli gişe hasılatı yapan 80 yerli ve yabancı film, 40 gün boyunca açık havada Yenimahalleli sinemaseverlerle buluşacak. 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü Ragıp Tüzün Park’ında “Dünyanın Merkezine Yolculuk” ve Susuz Pazar yerinde “İki Dil Bir Bavul” adlı filmlerle başlayacak olan sinema günleri, 26 Eylül’e kadar sürecek.

BİR ZAMANLAR TELEVİZYON YOKTU

Yenimahalleliler, Aşk Tesadüfleri Sever, Başka Dilde Aşk, Devrim Arabaları, Eşkıya, Beyaz Melek, Mutluluk, Pandora’nın Kutusu gibi birbirinden güzel 80 ayrı filmi izleme fırsatı yakalayacak. Vatandaşların yaz akşamlarına evlerinde geçirmeleri yerine komşularıyla sinema keyfi yaşamalarını amaçladıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bir zamanlar evlerde televizyon yoktu ve insanlar yaz akşamları eğlencesi olarak açık hava sinemalarına giderlerdi. Günümüzde nostalji olarak görünen açık hava sinema keyfini Yenimahalle’de yaşatmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız hem yaz akşamlarını evlerinde geçirmemiş olacaklar hem de hemşehrilik ve komşuluk bilinci gelişecek. Tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!