AB Bakan Yardımcısı Şahin'den Turgutlu ziyareti

Güncelleme Tarihi:

AB Bakan Yardımcısı Şahinden Turgutlu ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 15:41

AB Bakan Yardımcısı Şahin'den Turgutlu ziyareti

Haberin Devamı

MANİSA'nın Turgutlu ilçesine gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, burada bir şehir ruhunun hakim olduğunu söyleyerek, huzurlu bir ortama sahip olduğunu belirtti.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılanan AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Turgutlu Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Uğur Turan, Bakan Yardımcısı Ali Şahin, MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü Ural Sevener ve protokol üyelerini makamında ağırladı. Turgutlu ilçesi hakkında bilgi alan Şahin, "Turgutlu bir ilçe olmasına rağmen kadim şehir ruhuyla karşılandım. Sanayisiyle, ekonomisiyle, kültürüyle, üretimiyle bir bütün halinde birçok ilin ortaya koyacağı performansın önüne geçmiş bir profile sahip. İnsanların içerisinde daraldığı, sıkıldığı, bunalıma girdiği şehirler değil, orada yaşamaktan mutluluk duyduğu, huzur bulduğu şehirler inşaa etmek zorundayız. İnsan Turgutlu'ya gelirken bunu hissediyor" dedi.

Bakan Yardımcısı Şahin, Kaymakam Uğur Turan ve Belediye Başkanı Turgay Şirin ile kaymakamlık bahçesine fidan dikti. Diktiği fidana can suyunu veren Şahin fidanın sertifikasını teslim aldı. Daha sonra Turgutlu Kent Müzesi'ne gelen Bakan Yardımcısı Şahin, Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla'dan, ilçenin geçmişiyle ilgili bilgiler aldı. Kent Müzesi ziyaretinde Şahin'e, Turgutlu'nun şam tatlısı ikram edildi. Şam tatlısını afiyetle yiyen Şahin, Bloksan A.Ş., Seramiksan A.Ş. ve Orka Tarım Üzüm İşletmesi'ni ziyaretinin ardından ilçeden ayrılacak.

Tuncel YILMAZ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!