28 Temmuz Cuma Spor Gündemi

Güncelleme Tarihi:

28 Temmuz Cuma Spor Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 09:08

28 Temmuz Cuma Spor Gündemi

Haberin Devamı

DEMİRÖREN FRANSA'DAN DÖNDÜ VE ÇALIŞMAYI BAŞLATTI
TFF Başkanı Yıldırım Demirören özel işi için gittiği Fransa'dan dün gece döndü. Hafta başında A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü açıklanacak. Hem Ankara'da, hem de TFF'de geri plandaki birçok ismin, yığınla isim teklifinde bulunduğu öğrenildi.

ESKİ MİLLİ FUTBOLCULAR, TRABZONLU HÜKÜMLÜLERLE BULUŞUYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF'nin ortak girişimleriyle başlatılan eski milli futbolcuların hükümlülerle buluşma organizasyonu bugün tekrar Trabzon'dan başlıyor. Hami Mandralı, Ali Gültiken gibi isimler mahkumlarla sohbet edecek.

11.00 Kulüpler Birliği Vakfı 2017-2018 sezonu olağan ilk toplantısını gerçekleştirecek.

BEŞİKTAŞ MORARDI
Siyah-Beyazlılar, İspanya kampında çalışmalarını sürdürüyor. Las Palmas önünde alınan 4-1'lik yenilgi teknik direktör Şenol Güneş'in keyfini kaçırdı.

FENERBAHÇE'DE HER ŞEY 3 AĞUSTOS'A ENDEKSLİ
Strum Graz'ı 2-1 mağlup eden Sarı-Lacivertliler bugün izin yapacak. Aykut Kocaman kücük bir avantaj yakaladıklarını söylerken futbolcular şimdiden 3 Ağustos'ta oynayacakları rövanş maçına kilitlendi.

AVUSTURYA BASINI
Teknik Direktör Franco Foda'nın maç sonrası "Rövanştan ümitliyiz" demesine rağmen bugün çıkan Avusturya gazeteleri, Strum Graz'ın rövanşta hiç ümidinin kalmadığını yazdı.

GALATASARAY 2. KAMPA GİDİYOR
Bir taraftan Lucescu'yu takımın başına getirmek isteyen Başkan Dursun Özbek ve yöneticiler, bu transferi bitirmeye çalışırken, yılan hikayesine dönen 2. kamp dönemi bugün başlıyor.
11.30 Sarı-kırmızılılar kamp için Avusturya'ya gidecek.

TRABZONSPO'DA GÜÇ TOPLAMAYA DEVAM
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Slovakya'da devam edecek.

İŞİTME ENGELLİLER OLİMPİYATLARI
17.00 Türkiye - Çin (Kadın Futbol) 5-6.'lık maçı
17.00 Türkiye - Ukrayna (Erkek Voleybol) final
19.00 Türkiye - Rusya (Erkek Hentbol) final

ÇOCUKLARA EN GÜZEL HEDİYE BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDEN
Bakırköy Belediyesi'nin 'Karne Sizden Yaz Spor Okulu Bizden' projesiyle yaz tatili boyunca ücretsiz yaz spor okulu hizmeti sunduğu öğrencilere yönelik ödül törenlerinin üçüncüsünde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, "Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz" dedi.

BASKETBOL
Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını İtalya'nin Bormio kentinde sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!