17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde Üsküdar’da Kedi Fotoğrafları Sergisi

Güncelleme Tarihi:

17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde Üsküdar’da Kedi Fotoğrafları Sergisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 09:42

Üsküdar Belediyesi 17 Şubat Dünya Kediler Günü dolayısıyla kedilerin fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenledi.
17 Şubat Dünya Kediler Günü kapsamında, Üsküdar’da açılan kedi fotoğrafları sergisi hem sanat hem de kediseverleri bir araya getirdi.
Üsküdar Belediyesi’nin katkılarıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde açılan sergide birbirinden farklı kedi fotoğrafları sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in açılışını yaptığı serginin Şubat ayının sonuna kadar açık olacağı belirtildi.
BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ‘DUYARLILIK’ VURGUSU
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada, “Üsküdar Belediyesi olarak, insanların sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı onların hayatlarını daha kolaylaştırıcı bir anlayışla, kendilerini sorumluluğa davet etme adına bir sergi düzenledik. Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde kedi fotoğrafı sergisi ay sonuna kadar sürecek. Bütün havyanseverleri, bütün İstanbulluları mutlaka bu sergiyi gezmeye bu sergideki fotoğrafları görmeye davet ediyoruz. Amacımız insanların mutlu olmaları. Çünkü kedi mutluluk kaynağıdır. Bu sergiyle birlikte insanlarımız sokak hayvanlarına başka bir gözle daha duyarlı olacak şekilde bakacaklar” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!