Şıklığın 9 ip ucu

Kişisel bakıma önem vermek, görgü kurallarını bilmek de şıklıkta etkili olan unsurlar arasında... Şıklığınızı; stilinizle, tavırlarınızla oluşturursunuz. İşte şıklıkta etkili olmanın 9 ipucu...

Haberin Devamı

1-Şıklık bir duruştur, zarafettir, nezakettir.
2-Kendine güvenen kişi girdiği her ortamda dikkati üzerine toplar. Her zaman kıyafetini iyi taşır.
3-Vücut şekline göre giyim doğru giyimdir. Klasik parçalara ağırlık verin, yeni trend ürünlerle karıştırıp giyin, beğenmediğiniz yerinizi her zaman kapatın,dekolteye dikkat edin.
4-Aksesuar seçimi sizi ilk ele verendir. Gereksiz aksesuar kullanmayın, kıyafetinizi aksesuarla destekleyin. Kaliteli parçalar olmasına, gözü yormamasına ve size enerji vermesine dikkat edin.
5-Cilt temizliğine önem verin. Temizliği yapılmamış bir cildi ne kadar fondötenle kapatırsanız kapatın hiçbir zaman hijyen bir görüntü veremezsiniz. O yüzden de cilt temizliğiniz doğru giyinmeniz kadar önem teşkil eder.
6-Sıcak ve doğal olun. Kendinizi sevin. Çocuğunuza bırakacağınız en güzel miras sevgidir.
7-Bakımlı dişler sizi girdiğiniz her ortamda fark ettirir. Güzel giyiminiz kadar ağız bakımınız, pozitif gülüşünüz çok önemlidir.
8-Doğal makyaj, doğal görünüm kadar etkilidir. Göz altı kapatıcısı, hafif bir pudra, biraz allık, ruj ve rimel size daha fresh, daha sağlıklı bir görüntü verir.
9-Parfümünüz sizi ilk tanıtandır. Ağır olmamasına dikkat edin. Parfümün her zaman temiz bir tene kullanılacağını unutmayın.

Haberin Devamı

Şıklığın 9 ip ucuEMEL YILDIRIM İLE 5 SORU 5 CEVAP

Eski Türkiye güzellerinden, tasarımcı ve aynı zaman da başarılı bir televizyon programcısı sevgili Emel Yıldırım... Yıldırım ile röportaj tabi ki çok güzel geçti. Konu moda ve güzellik olunca sohbete doyum olmuyor. Yıldırım, “Her şeye güzel olan tarafından bakabiliyorum” diyor.

1-Yeni projeleriniz var mı?

Tasarımlarım için Instagram sayfası açtım. emelyıldırımhautecouture hesabımdan yaptığım tasarımlarımı satışa sunuyorum.
Daha sonra bir mağaza açacağım ve Gül Erçetingöz ile YouTube kanalı açtık. İçeresinde güzellik, moda, mekanlar, sağlık olacak. Haziran ayında çıkacak 5 kokum var, eski parfüm Muejaza By Emel Yıldırım tekrar devam edecek.

Haberin Devamı

2-Kadınlarımıza şıklığın en önemli 3 şifresi dersek?

1.Vücuduna göre giyinmeli. En güzel yerini ön plana, beğenmediği bölgeyi arka plana alırsa çok daha güzel görünürler.
2.Blazer ceket, beyaz tişört, güzel bir kesim kumaş pantolon her zaman dolaplarında olmalı ve renk tonlarına önem vermeli. Kendisine giden renkleri bilmeli.
3.Moda diye her şeyi giyinmemeli. Modayı takip etmeli ama vücuduna yakışanı seçerek.

3-Emel Yıldırım’ın hayat mottosu?

Disiplin, sağlıklı beslenme, spor, dürüstlük ve yalansız bir hayat.

4-Güzelliğinizin sırrı nedir?

Kendinize ne kadar emek verirseniz karşılığını ileride o kadar alacaksınız. Uzun yıllardır spor yapıyorum. Kullanılan kremler, bakım ürünleri çok önemli ama en önemlisi bunun sürekliliği. Emek derken bunu anlatmak istiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Vücudumu çok iyi tanıyorum. Bence her kadın vücudunu iyi tanımalı.

Haberin Devamı

5-Stil denildiğinde kimler aklınıza geliyor?

Elle Macpherson, Nebahat Çehre, Ajda Pekkan, Gül Erçetingöz.

Yazarın Tüm Yazıları