Yeni yaş hediyesi vendetta

Dünyaca ünlü DJ David Vendetta, İbiza, New York, Moskova, Barcelona, Dubai, Monaco gibi dünyanın en popüler kulüplerinde performans sergiliyor.

Haberin Devamı

İstanbul’daki Sedef Adası’nın yanı sıra Bodrum’un simgelerinden olan yüzer disko Club Catamaran’ın da sahibi olan Mehmet Birgen’in eşi Dilek Birgen’e sürpriz bir doğum günü partisi organize edeceğini öğrendim. Birgen, aynı zamanda Club Catamaran’ın işletmecisi olan Dilek Birgen için dünyaca ünlü DJ David Vendetta’yı getirecek.
Mehmet Birgen’in dostlarını da davet ettiği kutlama bu akşam yapılacak.

Pilates out thai boks in

Beşiktaş’ın eski kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber ile Burcu Karabacak’ın kick boks’a merak sardığını daha önce yazmıştım.
Işıl Reçber, kick boks ile kendine olan güveninin arttığını ve daha dayanıklı bir vücuda kavuştuğunu söylüyor. Burcu Karabacak da vücuttaki her bölgeyi çalıştırdığı için tüm kadınlara kick boks yapmalarını öneriyor.
Uzakdoğu dövüş sporu thai boks ile form tutan ünlülerden biri de Sinem Yıldırım. Daha önce tekvando ve kick boks yapan Yıldırım, son 1,5 yıldır Reşitpaşa’da bulunan Checkman İstanbul Spor Salonu’nda ünlü thai boks eğitmeni Tayfun Aktoz’dan ders alıyor.

Haberin Devamı

Anneden yüzme dersi

Nil Bentürk, üç yıl önce işadamı Burak Uyguner’le evlenerek bekarlığa veda etmişti. Geçtiğimiz yıl anne olan Bentürk, önceki gün tatil yaptığı Yalıkavak’taki Xuma Beach’te görüntülendi. Kızına yüzme öğreten Bentürk, düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Formunu yüzerek koruduğunu belirten Bentürk, ayrıca düzenli beslendiğini ve her gün spor yaptığını söyledi.

Aşkın yaşı yok


Nükhet Duru’nun eski eşi Eskidji Çarşı İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Masis, 2009 yılında evlendiği, kendisinden 35 yaş küçük Yasemin Masis ile Bodrum’da tatil yapıyor. Çift önceki gün Cennet Koyu’nda demirledikleri teknelerinde görüntülendi. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran Masis’ler, neşeli halleriyle aşkın yaşının olmadığını gözler önüne serdi...

Okul tebriği

Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başkanı Ala Sarsılmaz, Toger-Der’in Ankara’da yapılan davetinde Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’la bir araya geldi. Emine Erdoğan, Sarsılmaz’ı Düzce’de yaptırdığı anaokulu için tebrik etti.

Ramazanda caz

Haberin Devamı

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Ramazanda Caz” festivalinin ilk konuğu, ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev oldu. İki hafta sürecek ve Sakıp Sabancı Müzesi’nin bahçesinde gerçekleşecek festivalde İlhan Erşahin, Önder Focan, Omar Hakim ve Jon Balke gibi dünya yıldızları müzikseverlerle buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları