Yeni ilham perisi

Kısa süre önce kendisi gibi oyuncu olan Ethan Hawke'dan boşanan ve zor günler geçiren Hilary Swank, sıkıntılarını kendini işlerine vererek aştığını söylüyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en köklü kozmetik markalarından biri olan Guerlain, yeni parfümü "Insolence" için hazırladığı sıra dışı kampanyasının tanıtımında çift Oscar’lı yıldız Hilary Swank’le çalışıyor. Üç yıl boyunca Guerlain için kameraların karşısına geçecek olan 32 yaşındaki aktrisin de katıldığı Paris’teki muhteşem tanıtım kokteylinde biz de vardık.

Guerlain’in yeni kokusu "Insolence" için Paris’in şiir gibi ambiansında bir araya geldik dünyanın birçok ülkesinden gazetecilerle... Gecenin ve kokunun ilham perisi, 2004 yapımı "Million Dolar Baby" fimiyle ikinci kez Oscar kazanan oyuncu Hilary Swank"...

Hollywood’un son dönemdeki en başarılı kadın aktristi üç yıl boyunca parfümün yüzü olarak markanın tüm tanıtım kampanyalarında karşımıza çıkacak. Guerlain yetkilileri, Hilary’i seçmelerindeki en büyük nedeni, en az koku kadar doğal olması olarak gösteriyorlar./images/100/0x0/55eb65f4f018fbb8f8be8f66

"Insolence"ın kelime anlamı cüretkar, tam da korkusuz kadınların tanımını yapıyor. Menekşe, böğürtlengiller ve iris, kokunun mükemmel kombinasyonunu oluşturuyor. Paris’teki tanıtım gecesinde "Annem beni kendime inanmam konusunda her zaman yüreklendirdi" diyen Hilary Swank’e bu konuda güvenmek lazım.

Thierry Mugler "Das Parfüm" filmi için koku yarattı

Bazı fikirleri herkesten önce düşünmek lazım. Örneğin, bir parfümü "Parfüm" olarak yaratmayı, daha doğrusu tam 15 parfümü... Alman yazar Patrick Süskind’in "Das Parfum" adlı romanından sinemaya uyarlanan filmin anahtar sahneleri için Christoph Hornetz ve Christophe Laudamial’ın yarattığı birbirinden farklı 15 koku, ünlü tasarımcı ve "burun" Thierry Mugler’la birlikte inanılmaz bir çalışmaya dönüştü.

Farklı sahnelerin isimlerini alan her bir kokunun özellikle "Virgin Number One" ve "Paris 1783" adlı iki kokusu öne çıkıyor. Yapımcıların, filmi seyrederken aynı zamanda kokusunu hissetmenin en sıra dışı yolu olarak tanımladıkları bu ilginç fikirler dizisi, şimdilerde 550 Euro’ya alıcı buluyor.

Saçlarda kara büyü

Yeni sezonun en önemli rengi siyah, kış gardıroplarına girmeden saç modellerinde kendini gösterdi. Doğal ya da boyalı, şimdilerde ünlü isimlerin görünümlerine de lüks bir tarz katıyor. Pırıl pırıl parlayan siyah saçların sırrı ise ipeksi saç tellerinde..

á Penelope Cruz klasik İspanyol havasını koyu renkli saçlarıyla ortaya koyuyor.

á Gülşen de yeni sezona siyah saçlarıyla giren ünlülerden... Siyaha boyattığı saçlarıyla daha dikkat çekici görünüyor.

á Catherine Zeta Jones, hiç değiştirmediği saç rengiyle yüz hatlarının ortaya çıkmasını sağlıyor.

á Natalie Portman, kısa kesimli saçlarıyla siyah rengin asaletinden yararlanıyor.

á Tuğçe Kazaz, siyah saçlarına alışmış görünüyor.

á Deniz Akkaya da gözlerinin rengini ortaya çıkaran siyahtan vazgeçmek niyetinde değil.

ÜRÜN MARKET

Bunlar baştan çıkarıyor

Sebastian "Evokativ" serisinde yer alan tüm şekillendirici ürünleriyle her saç tipi için farklı dokuları, egzotik kokuları, hafif formlarda doğal hareketleri bir arada sunuyor. Baştan çıkaran, şımartan, gizemli veya son derece ateşli saçlar yaratmak istiyorsanız o zaman kuaförünüze başvuracaksınız...

Yazarın Tüm Yazıları