Yangını CSKA söndürdü

MAYMUN olsa ağaçtan düşer, ya da Bob Dylan, Nobel aldığı gün ‘benim için o bitti’ yazar misali yenilenmiş kadrosuyla, bir yıl aradan sonra Euroleague’e dönen Eurocup şampiyonu G.Saray Odeabank’a bir anlamda ‘Avrupa’nın süper kupası gibi açılış maçında’ ligin son-çok şampiyonu, enlerin takımı CSKA düşünce akşamımız karardı.

Haberin Devamı

Hücum takımı şöhretli ve kadro kapasiteli CSKA, İpekçi’de ki taraftar yangınını söndürmek için direkt çembere giderek, yumuşak karnımız boyalı alana yüklenerek bütün maça yaydıkları yüksek isabetli (22’de12, %55 üçlük) hücumuyla maçı aldı götürdü.

 

YENİLER ETKİSİZDİ

 

Bol rotasyonla çareyi gecenin adamlarını arayarak baskı yapmakta arayan ‘kaos severAtaman, Russ Smith’le oyunu sokağa dökmeye çalıştı ama cezalandıracak atıcısı olmadığından CSKA, Teodosic ve Jackson üçlükleriyle (birlikte26sayı) araya koyduğu farkı artırdı.

 

İkinci yarıda bir ara G.Saray sonunda bulunan doğru beşle beklenen atağıyla geri dönüş yapar gibi olduysa da Hines pota altını 1.99 boyuyla domine ederken yüksek isabetli şutörleriyle aman vermedi CSKA. Onların bu yıl eklenen oyuncuları yararlı olurken bizim sekiz yeni oyuncu ‘harici’ kalarak gidenleri fazlasıyla arattılar.

Yazarın Tüm Yazıları