Koç ikramı

Başlayan beşini yanlış formatlar, üstelik onlara maça oturacak yeterli zamanı vermeden avuç avuç değiştirirsen olacağı budur.

Haberin Devamı

Başlayan beşini yanlış formatlar, üstelik onlara maça oturacak yeterli zamanı vermeden avuç avuç değiştirirsen olacağı budur. Obradovic, ‘takımın maç konsantrasyonunu’ kendi bozuyor. Tüm maça yayılan genel ritim içerisinde “Total basketbol oynama anlayışsızlığı”yla o ritmi de bir türlü yakalanamayıp top kayıpları katlanınca evinde Olimpiakos’a yenilmek kaçınılmaz oluyor. Koç oyuncuları makine dişlileri sanıyor. İyi giden kanara alınınca soğuyor, ısınmadan giren de anında verim veremiyor. Akşam Kenan ve Semih örneklerinde yaşadık bunu. Preldzic mutlak maça başlamalı savım ilk 9 sayının 7’sini atınca ispatlandı. Koç tabii ki onu hemen değiştirdi ve her zaman ki gibi maçta burada aleyhimize kırıldı. Oyun kurucuya geçen, Goudelock 23 sayı attı ama neye yarar evinde 2. yenilgisini aldı Kanarya.

Haberin Devamı


Aslan doğru oynadı


Hıncahınç dolu salonda akıllı oynayarak başladığı maçta Maric’i içerde güzel kullanarak, Pocıus‘un isabetli üçlükleriyle farkı dengede tuttu. Kayan alan savunmasıyla rakibin ve tabii ki seyircinin coşmasına olanak tanımadılar. Çeyrek liderliklerini paylaşarak 2 sayı geride gittik odaya. 2.21’lik Marjanovic’in ezici pota altı etkinliğine fazlaca güvendikleri süreçte dışarıdan ısırarak 4 sayı önde girdik son çeyreğe. Rakibi uyutarak ‘Arroyo ve saz arkadaşları resitali’ sergilediğimiz akşamda çok değerli bir galibiyeti resmen kapıp kaçtık. Çok da güzel oldu. Bravo Ergin Ataman.

Yazarın Tüm Yazıları