El yordamıyla içerdeyiz

Kapasitemizi göz önünde tutarak ne demiştim; ABD’den başkasına yenilmeden hepsini yenip 2. olacak çaprazdan gelecek dişimize göre takımları parçalayıp kazasız yarı final kapısına dayanacağız.

Haberin Devamı

Evdeki hesabımı Ataman, ittir kaktır, Bilbao’ya uydurdu. Olumsuz basketbol oynayarak, yola çakıl döşedik ama, neyse ki hemen herkes birbirini yendiğinden hedefi yakaladık. Ne yapalım Ataman’ın istediği gibi olsun. Akşam ki güzel oyun tüm dertleri unutturdu. Makyavel’ci yaklaşımla“Zafere giden her yol mubahtır” diyerek işimize bakalım.

Operasyon tamam

Alıştığımızdan değişik beş ve eskilerden Kerem’lerin ikili oyunlarıyla “Garcia’ya karşı çılgın Türkler” şeklinde başladı maç. 2. çeyrekte Emir’in girişiyle top paylaşımımız artarken üçlüklerin girmesiyle farkı 18’e çıkarırken güzel, akışkan bir tempo yakalayarak 41-23 gittik odaya. İkinci yarıda bermutat Ömer Aşık potayı karartırken, topladığı rebountlarla takımı koşturdukça coştuk. Barcelona’da Pazar günü baştan arzuladığımız gibi, Avustralya ile oynayacağımız tek eleme maçında, hatalardan öğrendiklerimizi sahaya yansıtarak yarı finale akalım. Rastgele çocuklar.

Yazarın Tüm Yazıları