Merkür düze çıktıktan sonra...

Müjde, Merkür geçen hafta düz hareketine döndü! Yenilikler vaat eden yeniayı da geride bıraktık. Bu hafta Koç’lara seyahat, İkizler’e yeni niyetler, Aslan’lara eğlence var.

Haberin Devamı

Merkür düze çıktıktan sonra...

KOÇ

Şehir dışına kaçış
6 Aralık’ta düz hareketine dönen Merkür bu hafta da uzak seyahatler evinizdeki Güneş ve Jüpiter ile bir araya gelecek. Güneş’in parladığı yerde bir amaç duygusu hissederiz, Jüpiter de bizi ufkumuzu genişletmeye teşvik eder. Yay burcunda gerçekleşen yeniay şehir dışına çıkma arzunuzu pekiştirmiş olabilir. Güneş ve Jüpiter bu kadar dostken şehir dışına kaçma planınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak bir kozmik nimete sahipsiniz.

BOĞA
Yeni gelir kaynakları
Merkür haritanızın ‘başkalarının parası’ evine girerken bu hafta burs veya finansman başvurusunda bulunabilirsiniz. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşen yeniay, haritanızın bu evini aydınlatmıştı. Yeniaylar yeni başlangıçlar anlamına geldiğinden miras veya sermaye geliri gibi konularda niyetinizi belirlek için mükemmel bir dönemdesiniz. Üstelik Güneş ile zenginlik gezegeni Jüpiter’in, haritanızın bu evinde kalmaya devam etmesi sayesinde kendinize yeni gelir kaynakları arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER
Aklınız gönül işlerinde
Bu hafta gezegenlerin evlilik ve ortaklıklar evinize toplanması, geçtiğimiz haftaki yeniayın da bu evde gerçekleşmesi nedeniyle bu hafta aklınız fikriniz gönül işlerinde olabilir. 7 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşen yeniayın enerjisi bu haftaya sarkacak ve ilişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmanızı ve yeni niyetlerin kök salması için yer açılmasını sağlayacak.

YENGEÇ
Yapılacaklar listesi
7 Aralık’ta Yay burcundaki yeniayın günlük işler evi olan altıncı evinizde gerçekleşmesi nedeniyle bu hafta organize olmaya motive olacaksınız. Elektronik postalarınızın gelen kutusunu temizlemek, masanızı düzeltmek ve hatta koşuya çıkmak size bir tamamlanma ve kontrol duygusu verecek. Merkür düz hareketine döndüğünden haritanızın bu evini yeniden ziyaret edeceği için yapılacak işler listesindeki işlerinizi gözden geçireceksiniz.

ASLAN
Yeniden parlayın
Yay burcu zamanı, Aslan’ın yöneticisi olan Güneş’in Aslan burcunun aşk ve eğlence evinde yer aldığı zamandır. Merkür düz hareketinde ve yeniden haritanızın bu evinde olacağından 7 Aralık’taki yeniay hâlâ yaratıcılığınızı körükleyebilir ve size ekstra ilham verebilir. Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Yapımcı veya sanatçı olarak nasıl parlayabileceğinizi düşünün ve bunun için kendinize fırsat tanıyın.

Haberin Devamı

BAŞAK
İlerlemeye odaklanın
Mars’ın ilişkiler evinizdeki Neptün ile temasıyla, bir partnerinize kulak vermeniz gereken bir durum meydana gelmiş olabilir. Mars ve Neptün, Yay burcundaki Güneş’e yakınlaşırken aileniz, sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Yeniaylar durağan ilişkileri bırakmanız konusunda sizi teşvik ettiğinden ilerleme kaydetmeye odaklanın.

TERAZİ
İletişim kolaylığı
Bu hafta ilginiz iletişim ve kardeşler evinize yönelecek. 7 Aralık’taki yeniay da haritanızın bu evinde gerçekleştiğinden arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz. İletişim tüm sağlıklı ilişkilerin temelidir ve siz de bu hafta doğru kelimeleri bulacak ve bunları ne zaman kullanacağınızı çok iyi bileceksiniz.

Haberin Devamı

AKREP
Ulaşılabilir bir hedef
Merkür Akrep burcundan çıkıp para evinizde ilerlemeye başlıyor, bu hafta bu konuya odaklanacaksınız. 7 Aralık’taki yeniay da haritanızın bu evinde gerçekleştiğinden bütçenizi dengelemeye veya kendinize yeni bir birikim hedefi belirlemeye karar verebilirsiniz. 22 Aralık’taki dolunayla birlikte meyvelerini verebilecek, ulaşılabilir bir hedef belirleyebilirsiniz. Mars ve Neptün, haritanızın eğlence evinde yer aldığı için gece dışarıda çok para harcayabilirsiniz.

YAY
Mıknatıs gibisiniz
Yay burcunda birçok gezegen bir arada olduğundan bu hafta kendinizi çok ateşli hissedebilirsiniz. 7 Aralık’taki yeniay yeni bir döngü başlatmasının yanı sıra bir mıknatıs gibi herkesi kendinize çekmenizi de sağladı. 12 Aralık’ta Merkür de Yay burcuna girecek. Haritanızın bu alanı amacınızla ve dış görünümünüzle ilintilidir. Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Size bir tavsiye: Her şeyi yapabilirsiniz ama aynı anda değil.

Haberin Devamı

OĞLAK
Hayır demeye çekinmeyin
Yılın bu günleri ofis partileri ve eğlencelerle dolu geçecek fakat sizin tek yapmak istediğiniz şey evde kalmak olacak. Şu an birçok gezegen Yay burcunda, geveze Merkür de 12 Aralık’ta onlara katılacak. Yay burcu haritanızın yalnız kalmak istediğiniz eviyle ilintilidir. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Sizin görev duygunuz çok gelişmiştir sevgili Oğlak, fakat kendinize karşı da bir sorumluluğunuz var, o da dinlenmek.

KOVA
Tempolu bir dönem
Güneş ve Jüpiter, Yay burcundayken sosyal hayatınız hareketlenebilir. Haritanızın aynı evinde 7 Aralık’ta gerçekleşen yeniayla yakında onlara katılacak olan Merkür, çok tempolu bir dönem geçireceğinizi gösteriyor. Bir sosyal sorumluluk kampanyasıyla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca Mars ve Neptün kısa süre önce para evinizde bir araya geldikleri için zamanınızı ve paranızı buna değecek bir amaç için kullanma şansı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK
Kariyer düşleri
7 Aralık’taki yeniay sizi kariyerinizde elde etmek istediğiniz ilerlemeye odaklanmaya itmiş olabilir. Merkür artık düz hareketinde olduğu ve 12 Aralık’tan itibaren haritanızın aynı evinde ilerleyeceği için hedeflerinizi kendinize veya patronunuza ifade edebileceksiniz. Yeniaylar dilekte bulunma zamanlarıdır. Çaba, planlama ve hayalgücü gerektirirler fakat bereket gezegeni Jüpiter de 2 Aralık 2019’a kadar burada bulunacağından kariyerinizle ilgili düşleriniz gerçekleşebilir.
Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları