Burçlar için fırsat günleri

Bu hafta hemen herkese aşk, ilişki, para, heyecan var... Maceraya gebe günler sizi bekliyor.

Haberin Devamı

KOÇ (21 Mart-19 Nisan)
Yenilikçi fikirler
Seyahat, eğitim, yasal konular veya yayıncılıkla ilgili fırsatlar bulacaksınız. 10 Aralık’ta yenilikçi fikirlerle aydınlanıp ilginç insanlarla tanışacaksınız. Hafta sonu, birisiyle çıkıyorsanız veya sosyalleşecekseniz, harika zamanlar geçireceksiniz.

BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)
Bir para mevzuu
Bu hafta para konularıyla ilgileneceksiniz. Merkür paylaşılan gelirler evinizde gerilerken, partnerinizle kredi, vergi veya boşanma anlaşması gibi bir konuyu gözden geçireceksiniz. 15 Aralık’taki harika Venüs ve Merkür bağlantısı, size tatlı sözlerle veya hediyeyle aşk getirecek.

İKİZLER (21 Mayıs-20 Haziran)
Doğru yer
Bu hafta aşkı doğru yerlerde arıyor olacaksınız. Merkür ve Uranüs’ün bağlantı kuracağı bugün, yeni arkadaşlıklar kurma ve eski arkadaşlarınızla buluşma fırsatları bulacaksınız. Ciddi bir ilişki içindeyseniz, 15 Aralık’ta Venüs Merkür’e katılırken, o soruyu sorabilir veya o soruya ‘evet’ cevabını verebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)
Şimdi düzen vakti
İşinize yoğunlaşacaksınız. Merkür’ün iş evinizde geriliyor olması, birkaç haftadır masanızda biriken ve üzerinde çalışmanız gereken bir tomar evrak olacağına işaret ediyor. Çalıştığınız yeri düzenlemeniz, önümüzdeki ay yeni başlangıçlar için size yer açacak.

ASLAN (23 Temmuz-22 Ağustos)
Kültürel bir etkinlikte...
Aslanlar eğlenmeyi iyi bilir ve bu hafta gezegenlerin dizilimi size eğlenceli ve hoş zamanlar geçirmeniz için pek çok fırsat yaratacak. Bekârsanız, bugün Merkür Uranüs’le bağlantı kurarken, kültürel bir etkinlikte potansiyel sevgilinizle tanışabilirsiniz.

BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)
Para geliyor
Bu hafta eviniz aktiviteyle dolu olacak. Merkür hane evinizde gerilerken, uzakta yaşayan akrabalarınızla irtibata geçip yılbaşını birlikte geçirme planları yapmanıza yardım edecek. Sürprizlere bayılırsınız; 15 Aralık’ta hesabınıza yüklü bir para gelirse şaşırmayın.

TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)
Keşif zamanı
Bu hafta yazmak, öğretmek veya ders çalışmakla meşgul olacaksınız. Aşk arıyorsanız, bir ilişkide hızlı ilerleme kaydedeceksiniz. 16 Aralık’ta Güneş Uranüs’le uyum içinde olacak ve sizin ve sizin için özel birisinin pek kimsenin bilmediği özgün bir yeri keşfetmenizi sağlayacak.

Haberin Devamı

AKREP (23 Ekim-21 Kasım)
Denemekten korkmayın!
Kazanç eviniz gezegen hareketleriyle dolarken, bu hafta banka hesabınızda bir kabarma görebilirsiniz. Merkür bugün Uranüs’le uyum içindeyken, karşınıza aniden çıkan ekstra para kazanma fırsatını değerlendirmek isteyeceksiniz. Aşka gelince çekimser olmayın, keşfedin ve deneyin.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)
Kalp kazanacaksınız
Bu hafta konuşacak çok şeyiniz olacak. Ancak Merkür gerilerken, yoğun bir program yapıp bazı şeyleri unutma ihtimaliniz yüksek. 15 Aralık’ta Venüs ve Merkür iş birliği, sözlerinizi baldan tatlı yapacak ve bu durum birisi üzerinde çok iyi bir izlenim bırakmanızı sağlayacak. Sözleriniz ve tavırlarınızla birinin kalbini kazanacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK (22 Aralık-19 Ocak)
Yeni dönem başlıyor
Dört gezegen mahremiyet evinizdeyken, bu hafta tek başınıza pek çok şey yapıyor olacaksınız. Geçen birkaç yıldır hayatınızın pek çok alanında gereksiz ve kalabalık yapan şeylerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Hayatınızda yarım kalan şeyleri bitirip, gelecek hafta Satürn burcunuza girerken, 28 yıllık yeni bir döneme hazır olun.

KOVA (20 Ocak-18 Şubat)
Geçmişle bağlantı
Sosyalleşmek, bağlantılar kurmak ve arkadaşlarınızla dışarı çıkmak için harika bir hafta olacak. Geçmişteki arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kuracaksınız. Güneş 12 Aralık’ta Merkür’e katılırken internet sitenizi, blog sayfanızı veya sosyal medya profilinizi yenilemek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK (19 Şubat-20 Mart)
Mesajınız var
Bu hafta haritanızın tepesinde dört gezegen parlarken, profesyonel itibarınız yükselecek. İşinizde gösterdiğiniz çabanın karşılığını bugün gelirinizin artmasıyla alacaksınız. Aynı gün baştan çıkarıcı Venüs sisli Neptün’le çakışırken, bir iş arkadaşınızdan kafanızı karıştıracak flörtöz bir mesaj alabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları