Tarzınızı keşfetmek eğlenceli bir yolculuk

Kendinize ait bir tarzınız mı olsun istiyorsunuz? Bir dolap dolusu giysiniz olduğu halde, ne giyeceğiniz konusunda kararsız mı kalıyorsunuz? Alışverişe çıkmak, sizi endişelendiriyor mu?..

Haberin Devamı

Eğer, bu sorulara “Evet” cevabın veriyorsanız, kesinlikle bir stil danışmanıyla tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Çünkü stil danışmanlarıyla birlikte kendi tarzınızı keşfedebilir, hayal ettiğiniz şıklığa ulaşabilirsiniz. Ayrıca alacağınız danışmanlık hizmeti ile birlikte size yakışan, enerjinizi yükselten ve kendinize güveninizi arttıran kıyafetlerin neler olduğunu da öğrenebilir, alışveriş zamanınızın her dakikasını eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz.

Tarzınızı keşfetmek eğlenceli bir yolculuk

Tarzınızı keşfetmek eğlenceli bir yolculuk

Haberin Devamı

İLK 5 SANİYE İMAJINIZI BELİRLER

Alışveriş yapmayı hemen hemen hepimiz çok seviyoruz. Yeni kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, aksesuarlar alarak modayı takip ediyor ya da kendi tarzımızı yaratmaya çalışıyoruz. Çünkü nasıl göründüğümüzü önemsiyoruz. Aslında önemsemekte de çok haklıyız. Çünkü görünüşümüz, ilk tanıştığımız insanlar üzerinde imajımızı belirliyor. Yapılan araştırmalar, görüntünüzün ilk 5 saniye içinde insanları etkilediğini ve 30 saniyede de kalıcı etki bıraktığını gösteriyor. Kısacası giyim tarzınız insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini belirleyebiliyor. Ayrıca seçtiğiniz doğru kıyafetler, sadece fiziksel olarak şık görünmenize yardımcı olmuyor, aynı zamanda enerjinizi yükseltiyor, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Yaydığınız pozitif enerji ise hayatınızın her yönüne yansıyor. Günümüzde giyim tarzınızı keşfetmeniz, doğru giysileri seçebilmeniz ve size uygun renklerin neler olduğunu öğrenebilmeniz içinse, stil danışmanları yardımınıza koşuyor.

Tarzınızı keşfetmek eğlenceli bir yolculuk

Tarzınızı keşfetmek eğlenceli bir yolculuk

Haberin Devamı

HATASIZ ALIŞVERİŞ SIRRI

Günümüzde birçok ünlü ismin imajlarının yaratılmasında stil danışmanlarının imzası vardır. Çünkü stil danışmanları insanların kendine özgü tarzlarını bulmalarına, iyi görünmelerine ve kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olur. Kendi merkezimde de birçok kişiye stil danışmanlığı hizmeti verdim. Benimle birlikte bu yolculuğa çıkan her danışanımın kendi tarzını keşfetmesini görmek, giydiği her kıyafetle şıklığı yakalamasını izlemek gerçekten heyecan vericiydi. Peki, stil danışmanları bu muhteşem değişimi nasıl yapıyor? Gelin, biraz işin inceliklerine girelim. Öncelikle sizinle ilgili her şeyi öğrenmek, bu işin en önemli adımı. Bu kapsamda danışanın saç telinden kemik yapısına, vücut oranlarından yüz tipine ve yaşam tarzına kadar her şey inceleme altına alınıyor. Elde edilen bilgiler doğrultusunda da hangi desen, renk, model ve kombinasyonları tercih etmeniz gerektiği belirleniyor. Birkaç saatlik analiz sonucunda kişiye uygun portföy oluşturulurken, danışanın gerçek tarzı da ortaya çıkartılıyor. Kendi tarzını keşfeden danışanlar, böylece etkin ve hatasız bir alışveriş süreci geçirebiliyor. Böylece aldıkları her ürün, kendilerine yakışan bir giysi olarak gardıroplarında yerini alıyor.

Haberin Devamı

Tarzınızı keşfetmek eğlenceli bir yolculuk

KİMLER STİL DANIŞMANIYLA ÇALIŞMALI?

Stil danışmanları, genellikle iş yaşantısındaki konumuna göre giyinmek, günlük giyim tarzını değiştirmek ve kıyafet seçimi yapmakta zorlanan kişilerle daha çok çalışmaktadır. Ancak bana göre ise güzel görünmenin keyfine varmak isteyen herkesin yolu, bir ara mutlaka stil danışmanıyla kesişmelidir. Çünkü kaliteli bir şıklığa ulaşmanın keyfine varmak ve kendi tarzını keşfetme yolculuğuna çıkmak gerçekten çok eğlencelidir. Peki, kimler stil danışmanıyla çalışmaya hazır? Gelin, bunu anlamak için küçük bir test yapalım?

*Size ait olduğu anlaşılan bir tarzınız mı olsun istiyorsunuz?

*Bir sürü giysiniz var. Ama gene de giyecek hiçbir şey bulamıyor musunuz?

Haberin Devamı

*Arkadaşlarınız sürekli giydiğiniz kıyafetleri eleştiriyor mu?

*İş konumunuza ve kişisel yaşamınıza uygun giyinmediğinizi mi düşünüyorsunuz?

*Alışverişe çıktığınızda size yakışan doğru kombinleri yapmakta zorlanıyor musunuz?
Eğer, bu sorulardan birine bile “Evet” cevabını veriyorsanız, kesinlikle bir stil danışmanı size iyi gelebilir ve enerjinizi yükseltebilir.

HAFTANIN ÖNERİSİ

Kıyafet seçmek, öyle göründüğü kadar kolay bir iş değildir ve dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar vardır. Öncelikle kendinize kaliteli kıyafetlerden oluşan temel bir gardırop yapmaya çalışın. Çünkü kaliteli kıyafetler hem daha uzun ömürlüdür hem de daha şık ve güzel görünür. Kısacası günü kurtarma özellikleri vardır. Ayrıca kullandığınız her parça, çok önemlidir. Mesela sadece kazaklara ağırlık verip, bunları kombinleyeceğiniz pantolonları almamak, doğru bir alışveriş olmaz. Çünkü her parçanın bir tamamlayıcısı olmalıdır. Bu arada gardırobunuzda kesinlikle sevmediğiniz parçaları bulundurmayın. Bunları çıkarın ve sizi mutlu eden kıyafetlere yer verin. Eğer sonbahar sezonu için feminen, modern ve trendy bir parça arıyorsanız size önerim; tül etek olacaktır. Yaz sezonunda oldukça sık karşılaştığımız bu parça, sonbahar aylarında da vitrinleri süslemeye devam edecek. Bunun dışında gri ya da füme bir kot pantolon ile kalın tabanlı loafer ayakkabılar da bu sezonun trendleri arasında...

Yazarın Tüm Yazıları