What’s Love

Kenan Doğulu sürprizleri seven bir müzik adamı. Ummadık zamanda farklı bir proje ile dinleyicisinin karşısına çıkıyor. Doğulu, geçtiğimiz hafta Ege Çubukçu ile beraber çıkardıkları ‘What’s Love’ ile yine farkını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Ege Çubukçu’nun müzikal kariyeri boyunca başka şarkıcılar ile yaptığı ortak çalışmalar hep çok keyifli olmuştur. Bu sefer Kenan Doğulu ile beraber yaptıkları şarkı ile tempolu yaz günlerine özlemimizi perçinleyen Çubukçu, enerjiyi bir hayli yükseltiyor. 

Söz ve müziği Kenan Doğulu ve Ege Çubukçu imzası taşıyan şarkı, ihtirası doruklarda bir aşktan bahsediyor. Düzenlemesini Alaca’nın yaptığı şarkının ritmi ve sözleri dinlerken yağ gibi akıp gidiyor. 

Shakira’ya selam çakılan şarkıda yaz rüzgarlarının yüzünüze doğru estiğini hissediyorsunuz. Burusvilis Company-Şifne Vibes etiketiyle yayınlanan “What’s Love”  tüm dijital platformlarda sizi bekliyor. 

Senden Yolum Geçmez 

Anıl Durmuş şu zamana kadar çıkardığı tekli çalışmaların ardından şimdi ilk albümüyle müzikseverlerin karşısında. Hep farklı şarkılar yapmaya özen gösteren Anıl, yine kolaya kaçmadan istediği müziğin peşinden gittiği parçaların toplamından oluşan ‘Senden Yolum Geçmez’ isimli ilk albüm çalışması ile karşımızda. 

Haberin Devamı

Prodüktörlüğünü Mert Demir’in üstlendiği albümde 9 şarkı yer almakta. Albüm öncesi ayak seslerini “Kafayı Yaktım”, “Giden Herkesin Yerine” ve “Alavere Dalavere” ile duyduğumuz çalışma, Universal Music Türkiye etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı. 

Ben Anıl’ın kafasına koyduğu şeyleri yapmasını takdir ediyorum. İstese piyasanın gerektirdiği türde şarkılarla kısa zamanda geniş kitleleri yakalayabilecek işleri kolaylıkla yapabilecekken o sevdiği türleri kendi müziği ile harmanlayıp daha kalıcı işler yapmak için çalışıyor. Ortaya çıkardığı sentez onun ileride yapacağı işlerde sağlam bir temel oluşturuyor. 

Simge ve Onur’dan hem tatil hem iş 

Simge Sağın ile Onur Özdemir geçtiğimiz günlerde yoğun geçen konser takvimleri ve koşturmalı işlerinin ardından tekne ile güzel bir tatil arası verdi. Onur tatile çıkmadan bana orada güzel şarkılar çıkabileceğinin sinyalini vermişti. 

Hem deniz havası hem bulundukları atmosfer güzel gelmiş olacak ki Simge ve Onur tatilden Simge’nin yeni albümüne yeni şarkılar yapmış bir şekilde döndüklerini duyurdu. 

Haberin Devamı

Eminim bu tatilde çok enteresan şarkılar birikti. Enerji tutunca ortaya çıkan işlerin ardı arkası kesilmez. Simge ve Onur’un bu tatilinden geriye kalan şarkılar hepimizi heyecanlandıracak gibi. Merakla bekliyorum.

Yazarın Tüm Yazıları