Apple 2020 yılının en iyilerini belirledi

Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen 2020 yılının da sonuna yaklaşıyoruz. Peki bu yıl telefon başında en çok ne oynadık? Hangi uygulamadan gözümüzü ayırmadık? Apple, her yıl olduğu gibi 2020 yılının 'en iyi' uygulamalarını seçmiş. Listede sürpriz isimler var.

Haberin Devamı

App Store 2020'nin En İyileri belli oldu. 2020 yılıyla birlikte halen kurtulamadığımız pandemi nedeniyle pek çoğumuz uzaktan çalışmaya başladık ve eğitim de uzaktan eğitime döndü. Bu noktada Zoom'un listede yer alması elbette şaşırtıcı olmadı.

İşte Apple'a göre yılı en 'iyi'leri:

Wakeout:

Yılın iPhone uygulaması seçilen Wakeout, yılın iPhone uygulaması seçildi. Bu uygulamanın en önemli özelliği ise özellikle uzun saatlerimizi evde geçirmemizden dolayı spor yapmakta zorlandığımız şu günlerde insanların ev şartlarında spor yapabilmesini sağlamak ve kullanıcıları doğru bir şekilde yönlendirmek.

Yılın iPhone Oyunu: Genshin Impact

Açık dünyada geçen bu RPG türü oyun, görsel efektlerle hayata geçirilmiş renkli canavarlar ve devlerle dolu devasa bir diyarı keşfetmeleri için oyuncuları serbest bırakıyor.
Apple 2020 yılının en iyilerini belirledi
Yılın iPad Uygulaması: Zoom

Haberin Devamı

Zoom, iş dünyasına yönelik popüler bir video konferans uygulaması. Özellikle pandemiden sonra kullanıcı sayısı katlayarak artırdı.

Yılın Mac Uygulaması: Fantastical

Apple'dan yapılan açıklamaya göre Fantastical isimli bu takvim uygulaması, uzaktan toplantılar ve görüntülü sohbetlerin bolca yapıldığı 2020'nin planlanması aşamasında başarılı bir uygulama oldu.

Yılın Mac Oyunu: Disco Elysium

Bu RPG türü olan bu oyun da Apple'ın radarına girmeyi başardı. Aksyion oyunu değil de bir hikaye oyunu oynayayım diyorsanız veya polisiye bir roman olsa da okusam diyorsanız denemekte fayda var.

VE DİĞERLERİ

Yılın Apple Watch Uygulaması: Endel

Yılın Apple TV Uygulaması: Dandara: Trials of Fear Edition

Yılın Arcade Oyunu: Sneaky Sasquatch

Yılın en iyi Apple TV Oyun Uygulaması: Dandara Trials of Fear

2020 Uygulama Trendi En İyisi > Explain Everything Whiteboard

2020 Uygulama Trendi En İyisi > Share The Meal

Yılın En İyi Apple TV Uygulaması > Disney +

Yazarın Tüm Yazıları